perjantai 27. syyskuuta 2013

Kenkävaraston täydennystä
Nainen tarvii joka kesä, talvi, syksy ja kevät uudet (uusia) kengät.
Pitää olla saappaat, nilkkurit, maiharit, bootsis, ballerinat, tennarit ja muutamat muutkin vielä.

Esittelen tässä nyt sitten (väärien säärien lisäksi, kuvakulma se vain on) tämän syksyn kenkähankintani.
Yläkuvan nilkkureissa ei oo paljon kerrottavaa. Ne on väriltään konjakit, korkoa seitsemisen senttiä, on kivaa nauhaa ja lettiä koristeena ja ovat niin perfect.

Alakuvan lompsottimissakaan ei periaattessa oo mitään erikoista. Ne on lämpimät (kiitos karvavuoren) ja vähän rock kaikkine niitteineen.
Mutta ehkä eniten mainitsemisen arvoinen asia näiden kenkien tarinassa on se, minkä näköinen oli mieheni ilme kun kenkälaatikko avattiin. (Hirnuu varmaan vielä parhaillaankin siellä sisäkattoja nakutellessa.) Oli kuulkaa kaveri tukehtua ruokaansa siinä ilossa.
Ystävällisesti tiedusteli, josko sais lainata näitä monoja talvella töihin kun lähtee, raksahommissa kun tuppaa palelemaan välillä.
Tai toisaalta huomasi yhdennäköisyyden omien työkenkiensä kanssa.
Ja kirppariosastoa kohentamaan lähtiessäni, tarjoutui viemään sinne yhdet nimeltämainitsemattomat kengät.
Ja väittipä vielä kivenkovaan näiden kenkien ehdottomasti löytävän meidän kenkäkaapin viho viimeisen nurkan, niinku muka hyvin piakkoin.
Hah.

Mutta eikoo ihanaa kun toinen on niin vilpittömästi samaa mieltä vaimonsa kanssa tässä kenkäasiassakin ja ilakoitsee toisen uusista kengistä. On se kuulkaa rakas.

Tottapuhuen, nauratti vähän muakin. Enkä muuten vetänyt hernettä nenukkaan. Ehei.
Naurettavissa popoissa tässä paarustetaan sitten tämä talvi.
Kuka tietää miten ihmeessä ne meille päätyivät?

4 kommenttia:

 1. Voih nuita miehiä! Ei ne sitten yhtään ymmärrä naisten "aarteiden" päälle... ;) hyvin samankaltaisia kommentteja olen kuullut omalta rakkaalta mieheltäni omista hankinnoistani. Kerran tilasin kahdet kiilakorko nilkkurit: kun niitä ylpeänä aloin esittelemään miehelleni ensimmäisistä oli kommentti "just joo" ja toiset sai arvosanan "lehmänlanta saappaat". :) yhtään lantaa en ole kyllä nämä nilkkurit jalassa vielä luonut... Olikohan tuo vähän niin kuin sievempi tapa ilmaista mielipide "nämä jalassa et sitten ihmisten ilmoilla kävele, korkeintaan navetassa voisi käyttää?" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans sanoin miehelleni, että mahtaako tuo kehdata enää mun kans lähteä ihmisten ilmoille ;) aiko se kuitenkin vielä lähteä :D

   Poista
 2. :D oih,nauti ihmeessä noin siroista ja somista kengistä...toista se on tämmösen levee-jalkasen muorin ko ei naisten kenkä-osastolta enää taho löytyä semmosia bootseja,jotka mun jalkaani sopisi...Oikeasti!Talvi-popot,joita mulla on kahet,on ostettu miesten osastolta,kun naisten koot loppuivat numeroon 38.Ja sama malli siis miehillä ja naisilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ongelmana päinvastoin niin pieni ja siro jalka (35), että vain muutama merkki valmistaa edes naisten kenkiä niin pieniä. Juhlakengät on ihan kauheita kun niitä ei vain tahdo löytyä, ei mistään..Vagabondilta löysin joku aika sitten 35 koon juhlakengät (ja maksoin kerrassaan itseni niistä kipeiksi) joilla todennäköisesti mennään aika monet pippalot!

   Poista