torstai 14. heinäkuuta 2016

Joki-KorpelassaAi että mä rakastan tätä kotia <3

Kaksi yötä ollaan nyt nukuttu uudessa kodissa ja kyllä on uni maistunut, joen kohinasta, härräävistä kärpäsistä ja pimennysverhottomista ikkunoista huolimatta. Puhumattakaan laatikoista, pusseista ja irrallaan seilaavista tauluista ja hyllyistä. Nyt niitä on aikaa rauhassa laitella, kun muutto-urakka on päätöksessä.
Tänään kävin siivoamassa vielä vanhan kodin puhtaaksi uusia asukkaita varten, huomenna on avainten luovutus ja siinäpä se sitten olikin.
Vähän pientä palaa piti niellä siellä siivoillessa, mua ihan säälitti (voiko niin edes tuntea?) se talo siellä ihan tyhjänä ja silti vielä meidän tuoksu siellä tuntui. Se oli kuitenkin itse rakentama, kuusi kokonaista vuotta meidän koti.
Mutta nyt kun kaikki seinien sisäpuolella olevat ihmiset ja tavarat ovat siirtyneet tänne Joki-Korpelaan, tuntuu tämä jo ihan omalta.
Kyllä koti on siellä missä sydän on.

Voitte arvata että ihan älytöntä tallaamista on ollut koko mennyt viikko!
Aika paljon on toki saatu aikaan muutakin kuin niitä jalanjälkiä, mutta nyt on ihana huokaista ja kaikessa rauhassa toimittaa arjen askareita, ilman mitään aikataulutettua kalenteria.
Toki se on ihan yhtä täysi kuin ennenkin, mutta nämä talo/muutto/siivousjutut on nyt tehty, joten saa tosiaankin taas keskittyä tähän normaaliin arkeen.

Koitan laitella kuvia kun saadaan paikkoja kuntoon ja vielä Projekti Joki-Korpelan tiimoilta tulee postaus ennen-jälkeen-kuvin. Sitä odotankin mielenkiinnolla, on tämä muutos niin valtava.
Ollaan myös suunniteltu teettää kuvakirja näistä remontin hetkistä, niitä on kiva sitten vuosien päästä katsella ja myös näyttää vieraillekin.

Nyt tekisi mieli oikaista hetkeksi sohvalle, jalat kohti kattoa!
Senpä taidan tehdäkin.

22 kommenttia:

 1. Upeeta onnea nyt roppakaupalla uuteen kotiin. Oispa kiva törmätä viikonloppuna...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) me ei varmaan päästä ollenkaan, oon lauantain ja sunnuntain töissä ja tämä perjantaikin menee niin ettei ehditä kyllä!
   Kivaa viikonloppua teille :)

   Poista
 2. Onnellisia hetkiä uuteen kotiin! Hienolta näyttää.

  VastaaPoista
 3. Ihanaihana! Nuo pistorasiat ja valokatkaisijat, vaakalaudotet seinät ja portaikko etenkin<3 ja vessan ikkuna tuo ihanasti valoa pieneen tilaan. Kyllä teidän kelpaa! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä kelpaa, ja ollaan kyllä niin tyytyväisiä lopputulokseen..

   Poista
 4. Onnellisia päiviä uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 5. Hurjalta tuntuu että nyt teidän projekti tosiaan on tuossa pisteessä, varmasti mahtava tunne teillä! Nauttikaa nyt kesäelosta ennen ku syksy ja koulukiireet yms taas alkaa.

  Kuvakirja remppaprojektista on huippu idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikka välillä tuntui ettei ikinä valmistu niin yhtäkkiä tässä sitten ollaankin jo asumassa :D
   Nyt on loppukesä ihana relata ennen syksyä :)

   Poista
 6. Ihanalta näyttää, teille tuli kyllä kaunis koti!! Oikein paljon onnea uuteen kotiinne ♥ Varmasti huikea fiilis sen rutistuksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Olga <3 On se aina niin helpottunut fiilis kun kaikki on valmista :)

   Poista
 7. Onnea uuteen kotiin.♥
  Ja pitää sanoa, että olette tehneet itselleni niin ihanan kodin joka näyttää kylpevän valossa. :) Tuollaisen kodin minäkin haluan.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Koti on todella valoisa nyt kun melkein kaikki on valkoista :) se tekee kyllä ihmeitä! Samalla saan todellakin harmaita hiuksia siitä että joka paikka on jo täynnä mustia sormen jälkiä :D elämää!

   Poista
 8. Onnea ihanaan kotiin😍 nopeesti pääsitte muuttamaan. Itellä oli sama tilanne talven, tehtiin oma talo, ja ite aina yh:na, paitsi sunnuntait mies kotona. Tuntu, et ikinä tästä ei tuu valmista, mut tuli! Nyt uudessa asuttu 3kk♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä loppujen lopuksi meni äkkiä aika, vaikka niin monta kertaa, loppumetreillä varsinkin tuntui, ettei tästä tuu koskaan valmista :)
   Kyllä on niin ihana fiilis nyt <3

   Poista
 9. Onnea kovasti uuteen ihanaan kotiin ❤️

  VastaaPoista