torstai 16. tammikuuta 2014

TylsääMe vain odotamme ja odotamme.
Ja siinä odottamisien välissä riitelemme, hermostumme, mökötämme, paiskomme ovia, itkemme, halaamme ja pyydämme anteeksi.
Tämä tilanne täällä on varsin räjähdysherkkä. Niin lapsilla kuin aikuisillakin.

Mutta me myös nauramme kaksivuotiaan jutuille, kokkaamme helpoimman kaavan kautta, siivoamme, pyykkäämme, leikimme, pelaamme ja kuuntelemme ja luemme satuja.
Olen jäänyt koukkuun tabletille ladattavaan maatilapeliin. Tässä kun ei juuri muuta kuin maataan sohvan nurkassa, niin mikäs siinä on kanoja ruokkiessa. (Toivottavasti en joudu vieroitukshoitoon vauvan synnyttyä, olo on kuin alkoholistilla.)

Sitten me myös olemme tehneet kaikki viimehetken hankinnat, vauvan vaatteet on kaapissa niin näteissä pikku pinoissa ja sänky odottaa petaamista.

Silti, aika käy joka päivä ihan älyttömän pitkäksi.

Ps. Yritän keksiä kuvattavaa (vaikka kuvauskohteita on hyvin niukasti) ja kirjoitettavaa (vaikka ajatukset pyörivät tämän pinkeän pallon ympärillä 24/7) ettei tämä blogihomma ihan tässä kuivu käsiin.
Tosin joskus elämässä vain on sellaisia hetkiä, ettei oikein ole inspiraatio kohillaan. Mulla se on nyt.

(Kuvassa oleva kolmikko ei kuvaushetkellä odota suinkaan vauvaa tulevaksi, vaan eskarilaista kotiin. Joskus se aamupäivä on mahdottoman pitkä.) 

6 kommenttia:

 1. Varmasti on tylsää ja turhauttavaa kun nyt ei voi oikeastaan kuin maata. :/
  Kovasti jaksamisia sinulle ja perheellesi. <3
  Onneksi pientä ei tarvitse enää kovin kauaa odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan turhauttavaa..toosi turhauttavaa :( huomaa lapsistakin että on niillä aika rankkaa, aikuisena kuitenkin paremmin pystyy sopeutumaan tämmösiin väliaikaisiin tilanteisiin! Mutta kohta tämä tilanne on ohi ja sit alkaaki seuraava :D elämää!

   Poista
 2. kaikesta huolimatta ihana kirjoitus,joka sai ihan kyyneleet silmiini <3 voitko arvata,millainen vauva-kuume mulla on ku nuorin lähtee ihan kohta kävelemään...;) ottaisin sun tilantees ittelleni heti,mutta ei se oo meidän käsissä.Luoja tietää,kelle annetaan,kelle ei...
  Voima-halit sulle sinne viimeisille metreille <3 oot päivittäin mielessä ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun olet jaksanut postailla, sinun juttuja on kiva lukea! :)

  Tuo odotuksen loppupuoli on kyllä aina melkoista aikaa, niin jännittävää, innostavaa, turhauttavaa odottelua ja vaikka mitä muuta, koko ajan on lähempänä ensitapaaminen pikkuisen kanssa!
  Tsemppiä taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Nyt jos koskaan kaikki pyörii kirjaimellisesti oman navan ympärillä ;)

   Poista