lauantai 5. lokakuuta 2013

Lohipastaa



Kun lohisalaatti alkoi tökkimään, kokeilin soveltaa samaista savustettua lohta pastaan. Toimi.
Eli oon tehny siis lohisalaattia valmiista savustetusta lohesta jota saa vähän tyyriseen hintaan kaupasta kuin kaupasta. Ja muut perheenjäsenet olivat sitä mieltä, että tätä kyseistä salaattia on puputettu nyt ihan riittämiin.
Tein lohipastan samalla ohjeella kuin pekonipastan. Eli..

Pilko yksi sipuli hienoksi silpuksi ja kuullota hetken öljyssä pannulla. Paloittele valmiiksi kypsennetty lohipala sipulien joukkoon ja pyörittele sipulien kera vielä hieman pannulla.
Lisää 2prk kermaa (itse laitoin ruokakermaa) ja mausta suolalla ja pippurilla.
Niin ja jotta ei pelkkää kastiketta tarvii ryystää, niin keitä mieleistäsi pastaa, johon sitten sekoittele valmis kastike.
Maku muuten vain paranee, kun lämmität ruokaa seuraavana päivänä.

Ps. Tämä äiti niin koputtaa puuta. Eskarilainen oli ensimmäinen, jonka lautanen oli tyhjä. Ja otti vielä lisääkin. Eikä jälkeäkään mistään haistelu-katselu-nuuskinta operaatioista, joita on totuttu kaverin suunnalta näkemään uuden ruoan edessä.
Olen tyytyväinen. Ylpeä suorastaan. En siis niinkään keittotaidoistani, vaan pojan ennakkoluulottomuudesta tässä kohtaa.

Kannattaa kokeilla!

2 kommenttia:

  1. nams,näyttää herkulliselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja oli herkullista :) kalaa tulee syötyä liian vähän, ainakin meillä! Siksipä kaikki fisuohjeet on tervetulleita!

      Poista