maanantai 16. maaliskuuta 2015

B niinkuin blenderi
Mä oon niin jäljessä tästä smoothie-villityksestä että nyt vasta sain hankittua (ensimmäiset varmaan hankkineet omansa sata vuotta sitten, no okei, viis vuotta sitten) meille blenderin.
Smoothieita meillä on kyllä ryystetty jo useamman vuoden ajan, mutta tähän asti ollaan selvitty Tupperin tuollaisella härpäkkeellä jota vedellään ihan ilman moottoreita, siis käsipelillä. Ainoa miinus merkki sille, liian pieni kippo. Tälle komppanialle sai vääntää kolme satsia yhdellä kertaa.

Aina kaiken maailman mainoslehtisiä selaillessani (ja kaupan hyllyjen välissä kierrellessäni) ajattelin että tuokin pitäisi hankkia! Siis eihän kukaan toki pakota ketään ostamaan mitään, mutta jestas miten kätevä peli tuo on!
No oliko syynä sitten euroista pullisteleva pankkitili (hehhee) vai ryhdistäytymisliike (veikkaan jälkimmäistä) kun eräänä päivänä sitten blenderi käytiin (siis juu ihan varta vasten) ostamassa.
Ja kyllä on jauhettu smuutii, voin kertoa.
Itseasiassa jälkikasvuni on sitä mieltä, että pelkällä rahka-jogurtti-mansikka-maito-sörssellsönillä voisi ihan vaikka elääkin. Aamupalaksi, välipalaksi, lounaaksi, iltaruoaksi.. Smoothieeee!!

No onhan se hyvää.
Terveellistä.
Siinä se nyt nököttää kaffinkeittimen ja leivänpaahtimen seurana. Muita koneita ei pöydiltä tällä hetkellä löydykään. Näitä kolmea käytetäänkin päivittäin.

Mitäs kaikkea teillä jauhetaan blenderissä? Vinkkejä otetaan vastaan.


11 kommenttia:

 1. Tuo ois kätevä mutta mua just ahistaa jos koneita pöydät täynnä, ehkä ei edes löytyisi tarpeeksi isoa meidän käyttöön, vaikkakin jos sen ostaisi vain itselle, käyttö kielto muille ;) On mulla yleiskoneessa tehosekoitin, sillä mennään vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on litran kannu ja siitä riittää meidän sakille kyllä yhdelle välipalalle :) se on kyllä tosi että jos kaappiin laitat jonku koneen niin sinne se tahtoo jäädä.. meillä niin on käynyt vedenkeittimelle ja voileipägrillille, tosi harvoin tulee käytettyä.

   Poista
 2. Mun on pitänyt niin monta kertaa hankkia meille tuo blenderi, mutta aina se on vaan jäänyt. Pitää kyllä ehdottomasti ostaa tuollainen vielä meille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun nyt pitää käydä hankkimassa :) kannattaa ehdottomasti investoida! Välipala syntyy niin helposti että! Mua ainakin helpottaa kun on edes joku aamupala tai välipala jonka voi vetäistä smoothiella eikä aina miettiä että mitä tässä nyt söis :) meillä tehdään siis päivittäin!

   Poista
  2. Pitää kyllä tuollainen hommata. :)

   Blogissani on sulle haaste. :)
   http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/2015/03/haaste-minkalainen-aiti-olen.html

   Poista
 3. Rahkaa, jugurttia, marjoja, pähkinöitä, hedelmiä ja ehdottomasti vielä AVOKADO päälle päätteeksi. Kokeileppa! On hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo oikein koskaan oppinut tykkäämään avokadon mausta pelkästään, pitääpä joskus kokeilla laittaa sitä tuonne sekaan :) jos ei siellä maistuis niin "oudolle" :)

   Poista
 4. meillä on monitoimi-kone,johon toi kuuluu,mutta...teinit hoksas esitellä sen käytön :) ja smoothie-villitys iski...tosin ei nyt kuitenkaan ihan joka aterialle eikä ees joka päivä,mutta kuitenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin voi olla että hetken päästä villitys laantuu, mutta nyt kun on kone uusi niin tulee tehtyä :)

   Poista
 5. Meillähän ei syödä smoothieita. Inhoan jo sitä, kun puoli Suomea pistää suun tötterölle ja lausuu yhtä aikaa muotisanan smuuti.
  Toisekseen inhoan kaikkia ylimääräisiä kodinkoneita. Meillä on kahvinkeitin ja vedenkeitin (leivänpaahdin joskus käytössä, tällä hetkellä kaapissa piilossa). En kestä, että pöytätasot valtautuvat kaikenlaisten mööpeleiden alle. Vähemmän on enemmän. Ihminen pärjää aika vähällä. Hampaat jauhaa banaania ja turkkilaista jukurttia ilman laitetta jne.

  Näin tiukka on ajattelu tässä talossa! :)

  t. maria pienistä jutuista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, repesin tuolle viimeiselle lauseelle, "hampaat jauhaa.." :D totta! Eipä sitä kaiken maailman vempeleitä tarvi olla kun tosiaan jogurtin ja mansikat saa sekaisin ihan lusikallakin, toki sitä ei sitten enää ryystetä pillillä ;) mikä tuntuu meidän kämpässä olevan nyt se The juttu!
   Pidä vaan oma linjasi, ei kaikkeen pidäkään lähteä mukaan! :) mutta jos joskus tuntuu että ostaisko...niin kannattaa ;D

   Poista