sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Äkkilähtö lättykesteihin








Mä muuten tosi harvoin kertoilen täällä blogissa sen kummemmin meidän tekemisiä.
Tarkoitan tällä siis sitä juttua, että tänään tehtiin sitä ja tätä ja tänään olimme siellä ja täällä.
Enempi revin juttua roskakaapeista ja lakananvaihdosta. Mutta mä oon mä, vaikka voissa paistais.

Nyt kuitenkin ajattelin jakaa muutaman kuvan kera meidän viime maanantain tunnelmia, kun extempore järkättiin mun isän viiskymppisten kunniaksi yllätys lättykekkerit.
Todettiinkin että paras setti tulee monesti siitä, kun nopsaan sovitaan jutut eikä kenenkään tarvi vetää niska limassa tarjottavia ja siivottavia. Jokainen tuo vähän jotain ja avot, kemut on pystyssä!

Siinähän se arkinen maanantai ilta kului muurikkapannun ympärillä ja sillä hetkellä ei maailmassa ollut mitään niin herkkua kuin lätty, joka tuskin näkyi kermavaahto- ja hillovuoren alta. Ah, nam.
Lasten silmät loistivat riemusta (ja aikuisten myös tottakai, naapureista en tohdi sanoa varmaksi koska desipelit oli melkoisen isohkot) ja parasta kuulemma muksuista (ja aikuisistakin tottakai, naapureista en tiiä edelleenkään hehee) olikin se, että oli niin paljon leikkikavereita. Iso perhe on kuulkaas vain melkoinen rikkaus, vaikka saattaa se taakkakin olla joskus. Hahhaa. Ei vaan tosissaan enempi siitä iloa on, tohdin väittää.

Kuvissa meidän lapsukaisia vilahtelee ja mutsikin siellä kyyhöttää (silläkin uhalla, että tulee leimatuksi junttien kuninkaaksi ja lapsensa myös, mutta me ollaan me, vaikka voissa paistettais edelleen) kuin olisi yllätetty riukutarpeilta. Syy siihen arvatenkin oli se, että lämpötila lähenteli pakkasen puolta ja se mutsi lähti todellakin säätä uhmaten ihan paljasjaloin liikenteeseen ja hiukan saattoi vaikka viluttaa loppuillasta.
Tässäkin voimme todeta että tyhmästä päästä(säästä) kärsii koko ruumis. Nih.

Järkätkää yllärilättykestit. Voin suositella!
(Nyt voisin suositella että lähdettäis yöunille vaikka kello on iltapäivällä viis.
Eilinen aamu-väli-ilta-yövuoro ja tämän aamuinen aamuvuoro vetää vieläkin vähän veteläksi pikku päikkäreistä huolimatta. Kyllä työläisen elämä onkin välistä rankkaa! Mutta en valita. Tykkään.)

16 kommenttia:

  1. Saanko kysyä? Mitkä farkut rouvalla on jalassa? Näyttävät kivoilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No saat :) ja sen lisäksi että ovat kivan näköiset niin ovat muuten ihan ykkös farkut päällä!
      Gina Tricot`n ja Kristen-malli, noi vetskat lahkeissa on ihan pro <3
      Ja arvaappa, ostin nää ihan randomina iltatorilta (tuossa lähikaupungissa on kesäisin, siellä ihmiset myy kirppismeiningillä myös kamaa) vitosella ja ai että, olipahan taas löytö! :)

      Poista
    2. Mä vähän aavistelin että voisivat olla kyseiset farkut. Oon kuullu niistä hyvää ja varmaan täytyy ne itselleni jossain vaiheessa ostaa. :) huippu löytö!!'

      Poista
    3. Siihen nähden tosi hyvä löytö että ovat uutena tietääkseni sen 49.90 :) arvoin niitä siinä vielä kun en sovittamaan tietenkään päässyt että mahtavatko mahtua, olivat niin pienen näköiset, myyjä kuitenkin vakuutti että ne venyy :) ja olivat siis just kuitenkin sitä kokoa mitä mulla yleensä farkut. Onneksi otin <3

      Poista
  2. lätty/lettu-kestit joo :D me pidettiin sunnuntaina sellaset,ku keli oli niiiiiiiin kylymä ja sateinen,ettei nokkaansa viittiny pihalle työntää...Hih,hassua ajatella,ett sun isäs täytti 50v :P melkein mun miehen ikänen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on siitä syystä hyvä homma kun se tosiaan voipi järjestää oikein hyvin sisätiloissakin ja vaikka keskellä talvea :)
      Niin, mun vanhemmat tosiaan ovat aika nuoria vielä ;)

      Poista
  3. Ehheeh en kestä tuota "juntti juttua" :D Sitäpaitsi nii kaukana teistä koko sana :D
    Ihana kummipojuki sielä, ihan iso jo! <3 -Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos joku mut täällä kotimarketissa on nähnyt niin ihan taatusti voin yhtyä anonyymin sanoihin :D mutta joo, lähinnä se kommentti herätti hilpeyttä :))

      Poista
  4. Heräsi kiinnostus..junttijuttu??? Where, when, who and why?? :o

    Mamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No menepäs postaukseen Kävin kaupassa, siellä kommenttiboxissa on erittäin mieltäilahduttava kommentti :D

      Poista
    2. Aahhahhahhaa..no nyt tämäkin"juntti" pääsi kärryille :) no kaiken se kärsii..se joku jonka kärsä on ollu noin kippurassa, onkaitse hirveää kun pitää kärsiä myötähäpeästäkin :) elämä on ;)

      Poista
  5. Mukavan rennon kuuloset kestit ja onhan se mukavampi olla lasten kanssa tuollaisissa juhlissa jossa ei tarvi pelätä että posliinikupit särkyy. =) Niin ja muuten... minä ainakin luen just mieluummin niistä roskapöntöistä :D sun muista arjen kiehtovista asioista kuin joka päivä listoja "samanmoisista puuhapäivistä"... ;) (vaikkei tiete kahta samanlaista päivää ookaan mutta periaatteessa) =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan helpompi vetää lättyä kertiksistä lasten kans :) ja just sopivan rentoa!

      Poista
  6. Kivan kesäsiä kuvia, vaikka sulla oliki kylmä! :D ;) onpas sulla nuori isä, ootko teijän vanhimmasta päästä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän kesän sää on kyllä ollut aika puheenaihe joka paikassa :)
      Nuoret vanhemmat mulla kyllä on! Oon toiseksi vanhin meidän perheessä :)

      Poista
  7. Suurperhe on kyllä elämän suurimpia rikkauksia♡!

    VastaaPoista