perjantai 11. maaliskuuta 2016

TAAS perjantaiHupsista keikkaa, viikko meni taas niin että en kerennyt edes oikein elää sitä. Vilahdus vain ja
tuntuu että pää on keskiviikossa vasta tulossa.

Tuossa aamulla jupisinkin itsekseni, että tällä viikolla on taatusti jo kolmas perjantai menossa kun TAAS on siivouspäivä!
Mä inhoan siivouspäiviä, en mitään niin ärsyttävää tiedä kun siivoaminen, mutta siisteysnatsi kun olen niin ärsyynnyn siitä sotkustakin ja liasta, joten siivottava on.
Siivoojaa olen joskus haaveillut, mutta se on tyssännyt siihen kun tiedostan tarkkuuteni siivoamisen suhteen, joten en jaksa alkaa maksamaan jollekin siitä että itse joka tapauksessa siivoan sekä ennen että jälkeen sen jonkun siivoojan. Ihan pimeetä.

Sen lisäksi että pää on pari päivää jäljessä, se on kipeä.
Mulla on tänään ollut varsinainen The Kakku-operaatio, ja olen sitä varmaankin jossain alitajunnassa vähän ressannut ja miettinyt, nimittäin kun viimeinen kukka oli liimattu kakun päälle, jysähti armoton pääkipu päälle.
Olen tämmöinen pää-eläjä.
Jos en nuku kunnolla, pää on kipeä.
Jos en syö tai liiku, pää on kipeä.
Jos stressaan tai olen huolestunut, pää on kipeä.
Ja sitten vähän aina muutenkin.
I love Burana.

Kakkujuttuja siis tulossa piakkoin tänne blogin puolellekin.
Pitkästä aikaa ihan mieletöntä tehdä hääkakkua ja olin ihan tyytyväinen lopputulokseen.
Uusia jänniä tekniikoitakin pääsin testaamaan ja tulipa taas se ihana fiilis minkä takia rakastan tätä alaa ja työtäni ja leipomista.
Joka päivä oppii jotain uutta, tälläkin saralla. Tai ainakin kerran vuodessa.

Hyvää viikonloppua!
Me ruvetaan jännäämään kuinka Suomipojan käy ladulla.

(Kuva taas joku hatusta vedetty, liittyköön tähän tekstiin vaikka siten, että mun pää tuli entistä kipeämmäksi kun kuuntelin illan tuon pyryharakan kikatusta ja käkätystä jonka alkulähde löytyi Ässä Mix-pussista!! Kuka vielä kehtaa väittää että sokerihumala on joku keksitty juttu?)

8 kommenttia:

 1. Mä varmaan toistan itseäni toteamalla että sää oot vaan niin ihana, mutta kun sää oot :D Särytöntä viikonloppua teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 2. :D kivasti kirjotat, aina tulee hyvä mieli kun näitä lukee <3

  VastaaPoista
 3. Muistan lapsuudesta just ton että perjantaisin oli siivouspäivä...nyt ite siivoan mieluummin joka päivä kun kerran viikossa :P mutta en myöskään palkkaisi siivoojaa kun muut ihmiset siivoaa väärin :D no, vessojen siivouksen kyllä voisin ulkoistaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se oli aina lauantai :) vessojen siivous on kyllä hanurista :D ja pesujen lukumäärä vielä kasvaa kun uuteen kotiin tulee pönttöjä KOLME kahden sijaan :D

   Poista