maanantai 22. elokuuta 2016

Maanantain mietteitäKylläpäs alkoikin viikko sateisissa merkeissä.
Tosi lämmin on kyllä ollut, mutta koko päivän on ihan surutta tullut taivaalta tavaraa.
Sehän tarkoittaa siis sitä, että lapset tekivät tasan yhden uintikierroksen ulkona ja sen jälkeen onkin sitten kuivateltu loppupäivä sisällä.
Totesin muuten että kahdelle sankarille saisi ainakin alkaa metsästää uusia ulkohousuja, sen verran oli peppu ja polvet pettäneet. Näen jo ne eurot jotka liitelevät jonkun toisen pankkitilille. Heihei.
Vaan varustukset on oltava tulen ja veden kestävät, muuten äidit saa hermoromahduksen.

Tämä viikko alkoi myös jännittävissä merkeissä.
Semmoisissa nelijalkaisissa merkeissä.
Meille tuli yhtäkkiä semmoinen extempore suomenhevos-tarjous, että ollaan tässä tosissaan miettimässä nyt jo! omaa pollea pihaan.
Tänään piti käyttää tuolla mun ratsastuksen opella sitä näytillä, mutta keli oli niin kurja ja maneesi siellä varattu, että loppuviikkoon siirrettiin ratsastukset.
Tuli kyllä niin puskista tämä homma tähän, että oikeastaan saman tien alettiin sitten katsella tälle suokille kaveria. Yhtä käytiin (tai mieheni työreissullansa) jo katsomassa ja toista ollaan kyselty ja oltu yhteydessä mutta mitään ratkaisuja ei olla vielä tehty, koska ei yhtään vielä tiedä miten asiat tästä etenee.
Hui, melkein vois väittää että jänskättää tai jotain..ja silti ihan liekeissä!

Toisaalta, jos asiat kerran järjestyy niin miksipä ei nyt jo! Vaikka mielessä ajateltiin, että ensi kesänä sitten.

Täytyykin tässä kertoa eräs hauska tapaus, kun meidän pikkuneiti on ihan hullaantunut hevosiin.
Yhtenä iltana isänsä hälle sitten näytti kuvaa pienestä ja söpöstä ponista ja kysyi että ostettaisiinko meille tämmöinen. No asia jäi siihen ja jonkun hetken päästä neiti tuli yläkerrasta kädet puuskassa ja alahuuli mutrulla olkkariin, meni istumaan pianon ja seinän väliin jäävään koloon mököttämään.
Kysyin sitten, että mikäpä hätänä?
Voitteko arvata mitä neiti vastasi? No tietysti, ikkä ei otta mulle heppaa! <3

Ps. Meillä on myös kaksi uutta asukasta, mistä en oo ehtiny vielä kertoa mitään..varsinainen kotieläinpiha tässä tuloillansa..seuraavaan postaukseen siis ;) (vink,vink, instagramista löytyy jo)
6 kommenttia:

 1. Jee hienoja heppa uutisia! Meillekin yllättäen (siis olenhan minä joskus haaveillut että kunpa tämän ponin neiti saisi käyttöön) tupashti neidille poni treeni kaveriksi - siis on meillä puoli yp. Käytännössä 4 krt viikossa ponsku hoidetaan ja siinä sivussa myös äidin se vuokrahevonen. Olen niin liekeissä tästä ponista. En hirveenä oo innostunut koskaan poneista, mutta tää tapaus niin huikee että se on vienyt sydämeni jo kauan aikaa sitten. Tiedätkö kuin hevonen joka on vaan pienennetty. Aika mieletöntä että oma tyttö kuuluuu jo nyt samaan talliin kun äiti :D Neiti siis 7V! ja mielettömän pätevä tapaus jo. Viimeksi tänään neiti sanoi aamupalalla "joku päivä minä vielä olen olympialaisissa" :D :D Oo sanonut että tarviis olla hirveee rikas, kuulemaa äiti on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin "haaveilen" siitä että oma tyttö innostuisi yhtä paljon hevostouhuista kuin itsekin..vahvasti se on kyllä verissä että ihmettelen jos ei :D
   Nyt aloitti pienen tauon jälkeen uudestaan ratsastuksen ja oli kyllä heti sitä mieltä että ens viikolla pitää päästä uudelleen :)
   Ponit on kyllä ihan mahdottoman söpöjä, joskin se söpöys saattaa olla vain ulkokuori joissain tapauksissa :D mutta parhaimmillaan kokeneesta ponista saa lapselle hyvän harjoittelukumppanin ennen isoihin siirtymistä <3

   Nyt vain kassaa keräämään olympia-matkalle ;D

   Poista
 2. Voi sitä neitiä. Toivottavasti pääsette heppa kaupoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin on odottavat tunnelmat, näin ensikertalaiselle kun on paljon selvitettävää ennen ostopäätöstä :) mutta kyllä se niin taitaa olla että ponin tyttö saa :D

   Poista
 3. Vau! Kuulostaapa hienolta! Niin ne asiat vaan menee monesti omalla painollaan

  VastaaPoista