tiistai 10. joulukuuta 2013

No onkos tullut kesä?

Olipa kerran kolme pientä poikaa, joiden hiukset eivät sopineet enää pipon alle.
Niinpä poikatrion isukki hankki koneen, joka kavereiden suureksi riemuksi kauhuksi kaivettiin eräänä kauniina aamuna esille.

Porrastettu säätö on ehdottomasti koneen parhaita puolia, mutta kun se vahingossa sattuu lipsahtamaan kaikkein lyhimmälle säädölle on tuloksena varsin siilitukkaisia tyyppejä.
No mikäs siinä kun toverit onnellisina esittelevät kesähiuksiaan.
Täytyy uloslähtiessä nyt muutaman kuukauden ajan varustaa kaksi pipoa päällekkäin, se ennen niin ahdas myssy nimittäin pyörii vain päässä.

Myös perheen pää koki varsinaisen muodonmuutoksen.
Tai tähän tulokseen tulimme, kun nuorimmainen pillahti lähes kyyneliin nähdessään uudistuneen isänsä aamuhämärissä sänkynsä vieressä.
Mee pois! Isi tulee hakemaan minut.

6 kommenttia:

 1. voi poikasia,kummasti ne vaan muuttuvat,ku tuo hius-kuontalo lyhenee...tosi kätevä tuo leikkuri etenki pojilta hiuksia leikatessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoivat olla kyllä niin karsean näköisiä kuontaloita, että ihan mieluummin kattelen hetken kesätukkia :) se on yks vilaus taas kun ne on uudelleen pitkät! Kasvaisipa itselläki yhtä vinhaa vauhtia :)

   Poista
 2. hih, mulla kävi n. kuukausi sitte sama homma kun pojan hiuksia leikkasin. paitsi, etten raskinu kaikkia leikata sillä ihan lyhimmällä niin jäi semmonen lyhyempi kohta...:) vaan nytpä ei tiedä enää mitään kun ovat taas leikkuun tarpeessa.:) oikeesti viikossakin kasvaa niin paljo.
  Martta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla aika perusmoka tää..itsehän pesin käteni koko hommasta ku J oli koneen käyttäjä ;)

   Poista
 3. Hihi, tuttu juttu tuo porrastettu säätö! Nykyisin tulee kyllä katottua useampaan kertaan että ei oo ihan tapissa kun on pari kertaa miehelle surauttanut hienon kolon tukkaan. :)
  t. Ansku

  VastaaPoista