sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Vindikki

 

Tykkään julisteista ja korteista.

Voisin haalia kaappeihin erilaisia kortteja jemmaan vaikka kuinka, vaikka sitten kuitenkin kun tarvin niin ostan kaupasta kun en enää muista niitä korttikätköjä.
Mutta se ei haittaa, niitä voi sitten laitella vaikka kehyksiin ja seinälle tai hyllylle, kätsyä.

Tässä joskus kesällä näin Instassa, että joku oli tykännyt sellaisen kuin Vindikki, kuvasta. Kuvassa oli just joku ihana juliste kehystettynä.
Tottakai heti klikkailin kuvan profiiliin ja siellä oli linkki yrityksen verkkokauppaan.
Selailin siellä ja taisin laittaa joitain tuotteita jo ostoskoriinkin, mutta sitten siihen taisi tulla joku tilanne (tä!meilläkö?) ja tilailu jäi kesken ja klikkasin vain sivut kiinni.

No sitten taas hengailin siellä Instagramissa (se on niin mahottoman kiva paikka) ja taas silmiini osui Vindikin kuva, jossa oli tämä kertotaulu-juliste.
Olin ihan että nyt. Nyt mä sen ostan. Ja niin tein.

Eikoo hieno? Huoneen omistajakin oli siitä enempi kuin tohkeissaan. Heillä alkaa kohta koulussa kertotaulun opiskelu, niin mikäs helpompaa kuin opetella (luntata!) niitä tuosta taulusta.
Sen verran olen tässä vuosien varrella oppinut, että päätin ottaa varman päälle ja kun ripustin taulun seinälle, niin länttäsin vielä möykyt sinitarraa tuonne kehyksen alareunoihin, että pysyy paikoillaan nimittäin.

Miksikö?
No siksi, kun meidän nuoret miehet kärsivät jo ennenaikaisista ovien paukutteluista, niin eipä ole yksi eikä kaksi kertaa kun joku taideteos on tullut kilisten lattialle.
Esteettisyyttä tässä jos nyt haetaan, niin miellyttävämmän näköinen (ja helpommin tehty!) on huomaamaton sinitarrapala taulun takana kuin ovet irti saranoiltaan.
Sekin on nimittäin uhattu toteuttaa. Viimeksi tänään.

Mulla ei oo teille nyt tässä mitään alekoodia heittää, koska tää on vaan ihan omavaraista mainontaa, mutta käykää ihmeessä katselemassa mitä verkkokauppa tarjoaa.
Ja instassa tosiaan voi seurata @vindikki. Niin minäkin tein.

Ahkeraa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. määki tykkään korteista :D nuorena keräilin niitä pilvin pimein,löytyy kansioittain jostain kaapin perukoilta :D Nykysin ei raski ostaa,ku tekee ite...tosin niitä ajatus/runo-kortteja ei kyll osaa..mutt...toi taulu on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tuli kans tehtyä ennen kortit lähes aina itse :) nyt on tarjolla niin paljon ihania kortteja että harvemmin enää väsään! Toisillehan se on ihan harrastus..

   Poista
 2. Instassa seuraakin Vindikkiä ja oon ihastellut hienoja kortteja. Kiva taulu on nyt siellä seinällä ja varmaan saattaa jotain hyötyä koululaisellekin olla. ;) Mulla olis uuden talon seinillekin olis tarkoitus jotain kivaa hankkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä sitten ilman muuta :) itse just katoin et pitäiskö tilata sieltä jemmaan vauva-aiheisia kortteja, kun niitä aina säännöllisesti menee :)

   Poista
 3. Kiva idea tuo kertotaulujuliste :D Ite ihastuin siihen tervetuloa-printtiin. Harmi vaan kun eteisen seinällä ei oo tilaa julisteelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana, lapsikin oli tosi innoissaan :) vieressä roikkuu myös aakkos-juliste joka ei näy kuvassa, sekin on ihana <3
   Sun pitää nyt jostakin raivata tilaa sille julisteelle :D se on kyllä kans kiva, tai ne on kaikki!

   Poista