torstai 28. helmikuuta 2013

Mäkilähtöjä


Meilläpäin tallataan melko yksitoikkoisen tasaista maastoa.
Ei mäkiä, ei portaita, ei juuri mitään haastetta lenkkipoluilla.
Suurella kaipauksella muistelen opiskelukaupunkini mäen nyppylöitä ja kivoja nousuja, joissa jo pelkästään koulumatkalla sai hapot reisiin.

Mutta on meillä muutama parin metrin nousu.
Nimittäin alikulkutunnelit.
Että älkää nyt hulluna pitäkö, jos näette jonkun tyypin veivaamassa edes takaisin tunnelia hirrrrveellä irvistyksellä. Se on vain eräs mäkiä rakastava lenkkarityyppi, joka haluaa haasteita tasapaksuun tallaamiseen.
Kannattaa kokeilla. Sykkeet nousee, voin kertoa.

6 kommenttia:

 1. Tässä kun lumet alkaa sulamaan niin tempaiset kitinkankaan maastoon, siellä on mahtava juosta ja mäkiä riittää varsinkin perälenkillä, kunhan polut kuivuvat taas. Täälläkin odotellaan kovasti mahasta pääsyä että pääsis juoksemaan taas :)

  VastaaPoista
 2. Joo muuten enpä oo aatellukkaan että sinneki vois mennä, kiitos vinkistä :) yks vaan juttu että oon aika jänishousu, en tiiä tohinko yksin lähteä sinne metsän keskelle, vaikka valot onki..:)

  VastaaPoista
 3. Täällä kans yks jänishousu, en tohi täällä "maalla" yksin lenkkeillä ku katuvaloissa! Lähetäämpä joskus yhessä tonne pururajalle!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lähetään vaan..heti ku lumet vähä sulaa!

   Poista
 4. Täällä eteläsuomessa taas on vähän liikaakin mäkiä...joskus olis mukava juosta suoraaki :) mutta kunto ainakin kasvaa... Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi ruveta sekin pitemmän päälle tympäseen :) mutta reisiin tulee kyllä kivasti jerkkua ;)

   Poista