perjantai 22. helmikuuta 2013

Vihreäkö?


Emmä tiiä auttaako sitä vaihtaa kauppareissun muovipussit kankaisiin kasseihin, kun samaan aikaan seisoo tulikuuman suihkun alla, katkeamattomassa vesisuihkussa 15min. joka ilta?
Tai lajitella kiltisti sekajätteen, pahvit, lasit, metallit, kun samaan aikaan kertakäyttövaippojen kulutus alkaa olla luokkaa maksimi?
Tai kierrättää tavaraa kirppareiden kautta, kun autolla ajo monta kertaa päivässä kuuluu jokapäiväiseen välttämättömyyteen, mitä huonoimmilla tekosyillä?

Mutta parempi edes jotain vihreää, kun ei lainkaan vihreää.
Kun ajattelutapa on kuitenkin jotakin sinnepäin.
Jostakin en ole valmis luopumaan.
Mutta jostain toisesta kyllä.
Se riittäköön.

2 kommenttia:

 1. Hei sairaan leppone lukia sun ajatuksia! Nii normaaleja ajatuksia mitä omassaki päässä joskus miettii, siis monesti alitajunnassa kai vaan.

  Esim, että on tosi vihreän vehreän tervettä mennä joka päivä töihin kävellen tai pyörällä, mutta lentää sitten lomamatkalle vuorokausia ja hajottaa taivasta niillä lentokoneen päästöillä, millä lie. onpa hyvä! :D

  Mutta kirjotat tänne tosi värikkäästi ja kivasti, ni huippu joskus eksyä lukemaan "mamman elämää pikkuvarpaitten seasta". Jatkahan toki! :)

  Huippua kevättä, kohta virvotaan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :)
   Joskus tuntuu että kirjoittaako sitä ihan jotain höpölöpö juttua, mutta kiva huomata että ei ole juttujensa kans yksin ;)
   Se lämmittää mieltä, jos yksikin eläväinen tulee iloiseksi meikäläisen sepustuksista!

   Poista