perjantai 14. helmikuuta 2014

KisastudioImetys ja olympialaiset.

Rakastan penkkiurheilua.
Miten oivaan hetkeen pikkuinen päätti syntyä, meillä on hyvällä omallatunnolla (käyttäisin sanaa sänkyurheiltu, mutta se herättänee liikaa hilpeyttä ja ehkäpä jotain väärinkäsityksiäkin, joten..) penkkiurheiltu niin, että takapuoli on levinnyt varmasti monta senttiä.
Sotsi suoltaa urheilua läpi päivän ja niinpä täällä on tuijotettu niin hiihdot, jäkikset kuin lumilautailutkin. Jopa lajit (kuten kumparelasku ja ampumahiihto), joita normaalisti ei seurata on kiva katsella ihan vain isojen kisojen tuoman fiiliksen myötä.
Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta sohvan suurkuluttajia näinä päivinä?

Ps. Okei, yksi laji on kyllä niin tylsä, ettei oo tosikaan.
Se luudilla hankaus ja hinkaus ei mee mun tajuntaan, ei sitten millään.
Curlingin alkaessa meikämamma lähtee viikkaamaan vaikka pyykkiä. Ja sitä muuten riittää!!

Ai niin, ihanaa ystävänpäivää <3
Lapset tahtoisivat leipoa jotain hyvää, mutta tilanteen huomioon ottaen (enkä tarkoita nyt kisoja) en jaksanut tarttua toimeen, vaan valtuutin mieheni tuomaan kaupasta jotain herkkua. Sehän niin kuuluu asiaan.

7 kommenttia:

 1. Eipä ole tämä mamma paljon kerennyt kisoja katsoa, hiihtoa tänään jopa puoli tuntia. ;) Joo se curling on jotakin ihan käsittämätöntä hommaa, ei mene mullakaan tajuntaan! Mukavaa ystävänpäivän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä toljottanu varmaan koko Suomen kansan eestä :)))

   Poista
 2. Jääkiekkoa jos ei pääse katsomaan, on aika kova paikka. Muilla lajeilla ei niin väliä. Ja, kun on itse käynyt joitakin kiertoja curlaamassa, alkaa lajin nähdä pikkasen eri tavalla! Se on erittäin kiinnostava laji!!! :D

  VastaaPoista
 3. Kisat tuli,oli ja meni ja jääkiekko oli meillä kova sana koko ajan! :) Ja vieläkin...sitä jälki-puintia ;)

  VastaaPoista