sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tautista aikaa

 


Ei mulla muuta, kuva kertokoon puolestani.

Viikko sitten todettiin kolmella angiina.
Antibiootteja kassillinen (ihan järjetön määrä, järjettömän pahanmakuista lääkettä!)
Kolme, joista kaksi yökkäili tyhjää ruiskun nähdessään.
Kolme, jotka napsivat maitohappobakteereja tasapainottamaan vatsan toimintaa.
Kaksi, jotka siitä huolimatta päästelivät varpusparvia pönttöön neljä kertaa päivässä.
Nyt se on onneksi ohi.

Hurraa! sille, joka keksi isyysloman.

13 kommenttia:

 1. voimia sinne täältä,toisesta tauti-talosta <3 nuo varpus-parvet ku on täälläki lentäneet tiuhaan tahtiin...sitkeetä tautia kyllä...tosin meillä ei tuota angiinaa oo ollut,vaan kaikkihan on mahollista vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt onneksi parempana jo :)
   Blogger ei oo taas jostain syystä näyttäny sun kommentteja ollenkaan..tänään olikin tullut sitten kaikki viime viikkojen kommentit kerralla, pahoittelen :)

   Poista
  2. älä syytä bloggeria :P mä kommentoin kerralla useempaan postaukseen ;)

   Poista
 2. Angiina vois pysyä niin kaukana ku pippuri kasvaa. ;) On muuten järetön määrä mitä sitä litkua joutuu antamaan ja tosi pahaa ilmeisesti (yökkivistä lapsista päätellen) ja on muuten paljo kalliimpaakin kuin tabletteina. Että jos pienikin mahdollisuus että lapsi saa tabletin alas niin niillä mennään jos tämä tauti vielä rantautuu tänne. Viime vuonna näihin aikoihin koettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ettei rantaudu teille, eikä muillekaan..viheliäinen tauti :(

   Poista
 3. Hö..sairastaminen on kyllä niin kurjaa!
  Meillä painitaan täällä nyt flunssan kourissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä inhottavaa :/ oli sairaus mikä hyvänsä! Onneksi nyt tosiaan näyttää jo valoisammalta sairastelun saralla, vauvakin on toistaiseksi säästynyt :) *koputtaa puuta

   Poista
 4. Meillä oli angiinakierre syksyllä ja lääkettä pakoilevia lapsia talo täynnä. Niin yök-yök on se nestemäinen litku. Onneksi lopulta voitettiin se viheliäinen angiina.

  Nyt pienin on sairastellu koko hiihtoloman.

  Vähempi tautista kevättä sinne ja tänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli nyt toistamiseen, esikoinen sairasti jo alkuvuodesta ja nyt oli sitten kahdella muullakin. Koko poppoo (vauvaa lukuunottamatta) käytiin sit nieluviljelyssä.
   Rasittava tauti kun joku voi kantaa pöpöä ihan oireettomanakin!
   Ja se lääke :/ meillä vielä niin sihtikurkkuista sakkia, että ei puhettakaan et sais tabletin menmään alas, ei siis vaihtoehtoja kuin nestemäisenä.
   Jep, tauditonta kevättä, sinne ja tänne :)

   Poista
 5. Angiina tuli vuorostaan meille ja kuuri 4 lapsella ja minulla. Tänään toinen kiva yllätys löydettiin,nimittäin täitä yhdestä päästä. Kiva loppu lomalle,huoh ja huomenna töihin. Tänään on siivottu ja pyykätty ihan omiksi tarpeiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Kovasti tsemppiä teille sinne..
   Toi siivoaminen on niin syvältä, varsinkin jos sitä joutuu aina vain uudestaan ja uudestaan siivoamaan lattiasta kattoon..
   Jospa tekin saisitte pian nauttia taudittomasta keväästä :)

   Poista
 6. Tsemppiä!:) täällä ollaan kovassa yskä-kuumetaudissa ,yksi sai euhkokuumeenkin jälkitaudiksi ...niin pitkästyttävää vaan maata kun ei jaksa tehdä yhtään mitään... ps.ihanan elämännäköinen blogi <3! T.yksi aktiivinen muttei kirjautunut lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nyt näyttää jo aika hyvältä, yhtään en oo pessimisti mutta seuraava tautia odotellessa :d toivotaan teillekin pikaisia paranemisia, jälkitaudit on yleensä aika rajuja, tsemppiä <3

   Poista