tiistai 11. maaliskuuta 2014

The Pulla

Kehtaanko edes leipurina tunnustaa, että meillä ei ole leivottu pullaa varmaan kokonaiseen vuoteen?
No tunnustan kuitenkin ja ehkä saan sitten luuserileipurin-tittelin omakseni, mutta ihan sama.
Nyt asia on kuitenkin korjattu. Viime viikolla pidettiin  pidin leipomapäivän.
Ja jestas, että tuli hyvää pullaa.
Se korvatkoon sitä pilalle mennyttä suklaapiirakan pohjaa, joka siis kerta kaikkiaan vain meni pilalle. Läsähti. Pannariksi.
En keksi muuta syytä kuin maitoa rinnoissa, puuroa päässä-sanonnan ja siitä syystä taikinasta unohtuneen soodan, tai jotain.
Ehkä sen tittelin pitäisi olla maailman luuserein vastasynnyttänyt leipuri?!

Kavereitakin mulla oli mukana.
Ja sitä myöten taikinaa löytyi vielä eilenkin kaappien valolistasta.

Aha, ja taas mammaa viedään.
Meillä tanssitaan tällä hetkellä viisiviikkoisen neidin pillin tahtiin.
Ihana <3

6 kommenttia:

 1. Oi kun on herkullisen näköistä pullaa..nami.. :)
  Mä leivoin paljon raskaana ollessa ja sillon kun pikku S oli ihan pikkuinen, mutta nyt ei oo kyllä tullut leivottua muuta kun synttäreille. Onneks ens kuussa on 5v synttärit, niin on pakko leipoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi hyviä..riitti onneks pakkaseenki asti :)
   Mä kyllä normaalisti leivon piirakkaa, muffinsseja, sämpylää ja rieskaa kohtuu usein mutta pullaa ei Tuu leivotua ku tosi harvoin..onhan Se ihan monen tunnin projekti ku alkaa mutta kannatti alkaa ehdottomasti ;)

   Poista
 2. voi hyvänen aika,ansaitsisit ihan toisenlaisen tittelin :)Noin hienoja pullia leiponu 5-viikkoisen elämän tahdin määrääjän "kanssa".Ei onnistuis multa,vaikka lapsia jo 10 :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli myös yksi isyyslomalainen, muuten ois voinu jäädä tekemättä :)

   Poista
 3. Pulla on kyllä niin hyvää mutta en yhtään tykkää sen leipomisesta. se on jotenkin niin pitkä prosessi.. Siksipä voi olla taukoja ettei meidän pakkasesta sitä löydy. :( kokeileppa kierrepullan täytteeksi tomusokeri-voi sekoitusta. On muuten ainut täyte millä tässä perheessä pulla yleensä tehdään. Takuu varma ja maukas! Eli suhteessa 250g pehmeää voita, 125g tomusokeria ja 1rkl vaniljasokeria. Ja sekoitat aineet sähkövatkaimella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, näissä on juurikin tuo täyte sisällä :) ja kyllä on hyvää! Yleensä teen perus kanelipullaa, nyt kokeilin tuota, ja uskon että jää vakkariksi! Kiitos tuosta "reseptistä", mä kun laitoin ihan summassa vaan, mutta hyviä tuli.

   Poista