perjantai 1. marraskuuta 2013

Lintubongarit tässä päivää!


Mulle tuli pakkomielle lintulaudasta.
Tai ensin mulla ei ollu yhtään, mutta lapset väkersivät kerhossa lintulaudat maitopurkeista, ja siitä asti mulla on jyskyttänyt takaraivossa tuo mainittu vekotin. Tai siis sen hankinta.

Tuumasta toimeen.
En oo mielestäni mitenkään kranttu, mutta en ihan kelpuuttanut perinteistä lintulautaa.
Mieheni (ressukka) sairaslomalla ollessaan lupasi, että koittaa jonkunlaista väsätä. Se ei vissiin menny ihan putkeen, kun koko tuotosta ei edes tuotu näytille, koska osansa lintulaudattomuuteen toi mm. pari murtunutta- ja yksi katkennut kylkiluu. Sahaa siinä sitten. (Itsestäni en ole vielä löytänyt sisäistä sahaajaani.)

Mutta onneksi on netti.
Ja facebook, ja kaikki tämä hömppä.
Facebookissa OmaShop arpoi tätä lintulautaa ja en tohtint jättää erinomaisen hannuhanhi-onneni varaan tätä juttua, niin klikkailinpa laudan ostoskoriin ja muutaman päivän päästä se olikin jo paikoillaan. (Yhtään ei ois tehny mieli klikkailla koriin mitään muuta, ei tottavie!)

Nyt meillä on viikon verran tähystetty tipuja, jotka vihdoin ja viimein ovat uskaltautuneet tuon niin normaalista poikkeavan laudan kimppuun käydä.
Talitiainen ja varpunen on ainakin bongattu. Eikä tarvittu edes googlea.
Mutta lasten joululahjalista on pidentynyt lintukirjalla, kiikareilla ja haavilla. Älkää kysykö miksi ihmeessä haavi? En oo kyllä mielestäni lintupaistista puhunut mitään.
Aika lennokasta!

2 kommenttia:

  1. hiano! meillä olis poijan tekemä lauta laitettava paikoilleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Meillä ei oo tosi moneen vuoteen lintulautaa ollutkaan. Nyt lapset (ja vähän me aikuisetkin) on tosi innostuneita olleet pihan linnuista, mikäs siis oivallisempi tarkkailukohde kuin lintulauta! Itseasiassa aika vähän on vielä porukkaa siinä pyörinyt kun on varmasti metsissäkin vielä syötävää. Lunta ja pakkasia odotellessa :)

      Poista