keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Majassa matalassa
Mun tämän hetken pieneen painajaiseen kuuluu vahvasti majan rakentaminen.

Aamulla, kun tämä mamma vasta räpyttelee rähmiä silmistä ja puhisee itseään ylös pedistä, jälkikasvunsa on rakennuspuuhissa ihan kympillä.
Ihan kympillä tarkoittaa siis lähinnä sitä, että talon kaikki muut huoneet on räjäytetty katosta lattiaan. Kymmenen neliön huoneeseen on raahattu koko huushollin irtotuolit (n.8kpl) sekä sekalainen seurakunta peittoja (joita joku idiootti on haalinut yhden kaapin täyteen ihan tätä varten).
Lisäksi majaan vedeteään kahdet nukenrattaat, seitsemäntoista nukkea tykötarpeineen, ruokavärkkejä, neljä reppua ja koko Lasten Parhaat Kirjat-kerhon tuotanto.
En enää ihmettele, että mieheni migreeni alkaa heti kun kotiinpaluu koittaa työpäivän jälkeen.

Tänään muuten juhlitaan meidän vauvaa, kaksivuotiasta. (No okei, ehkä voin yrittää jo luopua tuosta vauva-termistä kun todellinen sellainen myllertää vatsassa.) Taapero siis. Iso poika.
Tämä iso poika on myös erittäin innostunut majaleikeistä ja menee toisten leikeissä jo ihan täysillä mukana.
Välillä pelastuspartio vain kehiin kun toinen jää takajalasta roikkumaan johonkin tuolin pinnan väliin.
Ja taas jatketaan.

Kaksivuotias on myös erittäin innokas valokuvattava.
Toisin sanoen kaverin naamavärkki on aina niin lähellä linssiä, että kuvaan saadaan ainoastaan sameahko kuva pikkukielestä.
Hampaita muuten löytyy jo aika komeat rivit, eikö? Niitä on jo testattu hammashoitajan sormiinkin.
Hävettikö. Vähän.


8 kommenttia:

 1. hahah..kuulostaa taas aikas tutulta :) Synttärionnea ihanalle M:lle ♥

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista ja luovaa <3
  Äidin luovuus vain kehittyy miettimällä mihin kaiken irtaimiston piilottais pikku käsien ulottuvilta..:) Täällä lapset myös rakentaa majoja. Kerrossanky on oiva pohja peittojen ja romujen. Myös muutto leikit on jokapäivästä, ja se jos jokin aiheuttaa migreeniä ja päänvaivaa :( alkaa pian neliöt loppua. Jospa joulupukki tois tyhjiä pusseja ni saisin taas omat kauppakassit käyttöön;)
  Terveisiä sinne "kotikulmille"!
  t. heleena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Majaleikki on kyllä ehdottomasti mielikuvitusleikkien kärkipäässä. Jos minkänäköistä linnaketta on syntynyt ja sen ympärille mahtavia leikkejä. Sillähän sitä sotkua jaksaa katella ku näkee, että lapset nauttii :)
   Kiva kuulla teistäkin, ootte ollu monesti mielessä ja puheissa :)

   Poista
 3. onnittelut äiteen pienelle vauva-taaperolle vai taapero-vauvalle :) majaleikit on niin poikasten leikkejä parhaimmillaan..ja niitähän rakennetaan sisälle jos ulkona ei viihytä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut välitetty :) meillä majaleikit toistaiseksi vielä keskittyneet lähinnä sisätiloihin, mutta uskon että kun porukka kasvaa niin ulkonakin alkaa rakennuspuuhat :)

   Poista