keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Talon väripilkku..

..on ehdottomasti pikkuväen huone.
Kun muihin talon seiniin vedettiin hillittyä valkoista ja harmaata, tämä huone sai kirkkaan keltaisen seinän. (Joka edelleenkin kuvassa muistuttaa lähinnä väriä vaikku! Äh, tätä meidän kameraa.)
Huoneessa myös majailee ehdottomasti tämän talon värikkäimmät luonteetkin.
Neiti, jonka tahto ja temperamentti on välillä jotain äärettömän kamalaa hienoa katseltavaa ja pikkuveli, joka on niin paras tarinankertoja ikinä ja maailman rakkain kaksivuotias, jonka normi-sänkyyn-siirtymis-yritys päättyi tällä erää katastrofiin. (Huomaa väärinpäin pyöräytetty sänky, jonka matala reuna on niin seinässä kiinni. Miten se sängyssä pysyminen on niin vaikeaa?)

Huoneen ehdoton hitti, neidin syntymäpäivälahjaksi saatu Ikean posliiniastiasto, joka on ehkä universumin herkuin mun mielestä. Neiti pisti tottakai kampoihin ihan tosi paljon, kun kupit nosteltiin koooorkealle. (Ne kyllä saa leikkeihin, kun oikein nätisti pyytää, ja kun pikkuveli on tainnutettu nukkumaan.)
Huoneen ehdoton huti, nuken sänky, joka ei lainkaan palvele tarkoitustaan (ja joka itsessään ei tosiaankaan ole huti). No, kyllä siellä tavarapaljouden alla mahdollisesti makaa nukke, mutta todellakin haudattuna kaiken maailman krääsän alle. (Olenko joskus maininnut jälkikasvuni älyttömästä romun hamstrauksesta?).

Ps. Omistan ehkä tienoon surkaimmat käsityötaidot, siispä olen onnellinen virkatuista matoista jotka niin ikään virkkaili anoppini.
Ehkä vielä joku päivä tartun tuohon pelottavaan tikkuun, ja koitan itse.
Mutta nyt tässä on pikkuisen kaikkea muuta.

5 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs huone ja noi matot on niin ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. oisko tuo nukensänky myytävänä?;) meillä pieni vanha nuken kehto, mut on vähä liian pieni esim beipparille...
  nähäänkö viikonloppuna?
  martta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä taida olla ;)
   Mä en oo tulossa mökkeileen. Harmittaa kyllä ku edellinenki reissu jäi väliin. Vauva on vaan niin onneton vielä, etten tohi sen kaa lähtee reissun päälle! Pitäkää oikein ihanaa <3

   Poista
 3. Meijän 3v on vielä pinnarissa viimiseen asti,kokeiltiin iso-siskojen huoneessa muutama yö,mutta sairastumisen takia edelleen vanhempien huoneessa.Eikä tosiaan yritäkään ite tulla pois sängystä :) Ja pieni iso vauva nukkuu mamman kainalossa..

  VastaaPoista