tiistai 1. maaliskuuta 2016

Romukoppaan..Olen tästä romujen keräyksestä jauhanut täällä ties miten monet kerrat, mutta aina uudelleen ja uudelleen totean että, voi tätä romujen määrää.
Ne pyörii siellä verkkokalvojen reunamilla ja muistuttavat olemassa olostaan, ilkkuvat suorastaan!
Nännännää ja sitä rataa.

Mulla on iän päivää ollut keittiön nurkassa The Kori. Se ihana romunkerääjien ykkönen.
Mikä pitäISI sisältää vain niitä joka päivä välttämättä tarvittuja tavaroita, kuten laturit, kauppalistat ja rasvat.
Todellisuudessa se sisältää pelinappuloita ja pikkulegoja enemmän kuin niille varatuissa paikoissa, kaiken maailman tunnistamattomia osia ja esineitä joita ei kukaan tarvi mihinkään, pinnejä, pompuloita, kyniä, teippejä, niittejä, klemmareita ja kerta kaikkiaan ROSKIA!
Mitkä JOKU laiskuuttaan nakkelee sinne koriin kun roskakori on kokonaisen metrin kävelymatkan päässä. Nääh.

H&M Home saapui kuin pelastavana enkelinä paikalle juuri oikeaan aikaan.
Nettisivun muodossa tietenkin.
Tilasin tuon korin muuten ensin siinä uskossa, että sinne olisi mennyt jotain isompaakin tavaraa ja että se olisi ollut lattiamalli (katsoinko mittoja? en ilmeisesti!), mutta äkkiäkös sille paikan keksin.
Korvaamaan umpinaisen romunkerääjään keittiön nurkassa.
Oikeastaan nuo isot reiät olivat just niin sopivat tuohon romukorin virkaa toimittamaan, enää sinne ei pysty heittelemään nuppineuloja tai noppia, koska ne valuvat välittömästi pitkin pöytiä.

Nyt on YKSI nurkka ainakin hetken järjestyksessä.
Siitä sitten kun alkaa ympärillä olevia kaappeja ja koreja aukomaan, ollaankin jossain ihan toisella levelillä järjestyksen kanssa.
Olen tässä jo pitkin vuotta suunnitellut kulkevani mustan muovisäkin kera kaapilta toiselle ja aloittavani jo tehokkaan muuttoa ajatellen-siivouksen, vaan tässä sitä istutaan edelleen kaapit ja laatikot romua ja roskaa täynnä.

Sitä kuuluisaa inspiraatiota odotellen!

Laitanpa tähän loppuun kuitenkin kuvan todella siististä keittiöstä! Ja tuosta ihanasta auringon paisteesta, joka on jo ties kuin monetta päivää sulostuttanut meidän päiviä <3
Tätä kuvaa katsoessa (ja edellä olevaa juttua lukiessa) voi niin todeta että, moni kakku päältä kaunis vaan on silkkoa sisältä.16 kommenttia:

 1. Mä kirjoitin kerran meidän ruokavälineiden vetolaatikosta. Sieltä löytyy kuminauhoja, yksittäisiä ruuveja, hakaneuloja, kolikoita, pelinappuloita ja kaikkea muuta ärsyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se onkin laatikko joka tosiaan tarvii oman postauksensa :D
   Sen magneettinen vetovoima romuihin on jotain ihan käsittämätöntä..

   Poista
 2. Näyttää jotenki tutulta tuo ylempi kuva :D meillä on keittiössä yks vetolaatikko omistettu näille ihme hilpetööreille joita ihan väkisin kertyy jostain syystä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ihme hilpetööri on kyllä osuva nimitys niille kamoille :D
   Meidän tenavat on kyllä mestareita ihme hilpetöörin hamstraajia!

   Poista
 3. Kuulostaa taas kerran niin tutulta että ihan naurattaa! Meidän The kori muutti kesällä kaapin sisäpuolelle, mutta ei sieltä vieläkään löydä mitään tarvitsemaansa. Ihana auringonvalo keittiössä! Ja nuo tulppaanit ja näkeekö mun silmät keittiön tasolla jotain raidallista..? Joo, bongailen raitajuttuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kori on harmikseni sen verran iso etten saa sitä ainakaan tällä hetkellä tungettua mihinkään piiloon :D

   En ainakaan keksi muuta raidallista mitä tuossa kuvassa on, muuta kuin sälekaihtimien raidat keittiön pöydästä heijastaa!? :D

   Poista
 4. Meillä kans jos jonkinlaisia koreja jotka on täynnä kaikkea mahdollista. Kun jollekkin tavaralle ei ole ns. paikkaa niin heitetään se johonkin koriin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoisia tavaroita on yllättävän paljon! Siksipä niitä korejakin pitää olla :D

   Poista
 5. Meillä se on the kaappi missä on vaikka mitä. Ite voisin myydä melkein kaiken mutta mies...
  -Jess_

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa vähän kaikissa olla hamsterin vikaa ;D vaikka toisaalta viime vuosina olen paljon tavaraa kiertoon pistänytkin!

   Poista
 6. Meillä sitä koria kutsutaan MILJOONALAATIKOKSI!! :)

  VastaaPoista
 7. Ai kamala. Meillä ei oo edes romukoreja, tai oli aiemmin yksi mutta se hukkui niiden tavaroiden alle... kaikille keittiön ja muillekin kodin tasoille vaan kasaantuu noi pienet ja isommat romut jotka ei kuulu mihinkään. Keittiön vetolaatikoista ja kaapeista ainakin puolet on täynnä jotain romua jota saattaa joskus vielä tarvita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaiken niiden romukaappien ja laatikoiden lisäksi vielä romukorikin :D en niin kestä, olisi niin jätesäkille töitä!

   Poista
 8. moikka, uusi lukija ilmoittautuu :) kivan oloinen blogi! ja hei, meillä oli kotikotina kans niin kauan kun muistan, yks laatikko joka oli nimetty romulaatikoksi. siis sinne tungettii just kaikki epämääräiset roinat joita ei jaksanu viedä paikalle, oli pampuloita, pikkulegoja, helmiä, kyniä, pinssejä, vanhoja kauppalistoja, joitain kinder-munista tulleita pieniä yllätyksiä, noppia, ruuveja joista ei tiennyt mistä ne on, noh ihan kaikkia sieltä tais löytyä. :D luovuttiin kyllä siitä laatikosta varmaa kolme vuotta sitten kun kaikilla meni hermot siihen. yllättäen meillä on yks kaappi jota hienosti kutsutaan kyllä toimistokaapiks (piti sisältää aluksi vaan laskuja ja kansioita) mut jotenki kävi sit niin et sielä on nyt sitten romuhylly :D
  ps. ihanan näköinen keittiö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimistokaappi kuulostaa kyllä niin paljon paremmalta :D kuin romukaappi!

   Kiva että eksyit tänne, tervetuloa :)

   Poista