maanantai 2. toukokuuta 2016

Tavara kiertoon


Kaikkihan sen varmasti jo tietää, että meidän lasten vaatteet on hankittu 80% nettikirppiksiltä.
Juuri tuossa kehuskelin miehelleni, että olen tässä hiljattain hankkinut kolmelle lapsista converset ja maksanut niistä saman verran kuin yhdestä uudesta parista! Kaikki ovat tottakai hyväkuntoisia, yhdet ihan pari kertaa vain edellisellä omistajalla jalassa käyneet.
Siis oikeasti selvää säästöä.
Voitte kuvitella, että jos vaatettaisin koko sakin aina uusilla vaatteilla (nimenomaan niillä merkkivaatteilla, koska tykkään niihin lapseni pukea) söisi meidän perhe pääasiallisena ravintona kynsiä veneen alla.

Kiertoon myös lähtee meiltä kaikki ylimääräiset, jotka on jääneet pieneksi eikä seuraavaa käyttäjää ole ja ylimääräiset, joissa ei polvi vilku eikä peppu pilkahtele, eli ehjät.
Paitsi nyt juuri möin Isosiskon lettileggarit joissa on reikä polvessa, tuunaukseen jollekin joka ei pelkää ompelukoneita. Ne meni heti kaupaksi.
Mutta noin pääsääntöisesti ehjiä ja tahrattomia.

Sen verran rahan ahne tässä ollaan, että suurimman osan merkkivaatteista pistän eteenpäin niille tarkoitetuilla sivustoilla.
Live-kirppiksillä ei tahdo ihan samaa hintaa saada mitä jotkut (kuten minä) maksavat netissä saadakseen juuri kyseisen vaatteen.
Toiseksi, liian monta tarinaa olen kuullut monien kymppien kamppeista jotka ovat kirppispöydästä hävinneet kuin tuhka tuuleen. Se harmittaa varmasti.
Toki huijauksia on siellä netissäkin, ei sillä, mutta itse en ole koko nettikirppis-urani aikana onneksi sellaiseen törmännyt. Jokainen maksamani vaate on tullut perille aina.
Siispä säännöllisesti pengon lasten kaapit ja latailen facebookiin myytävää. Ja vielä vähän säännöllisemmin pengon kuvakansioita ja teen ostoksia.

Nytkin on kirjeitä lähdössä maailmalle, mutta sen lisäksi tuossa huoneen nurkassa odottaa neljä kassillista vaatetta ja kenkiä lähtöä huomenna kirppikselle.
Osasto 72 täyttyy merkillisistä ja merkittömistä vaatteista huomenna puolen päivän jälkeen.
Käykääpä penkomassa ja ostamassa pois, paikalliset. Tai lähimaiset.


6 kommenttia:

 1. Onko sulla joku tietty nettikirppari mihin laitat myyntiin?ite kans suosin niitä :) harmi vain kun postin hinnat tasaisesti nousee koko ajan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä joka merkin omalle kirpparille :) oon jäsenenä kymmenissä ryhmissä :D
   Sit myyn paljon näissä Villiksissä, joissa saa myydä miten myy, usein kaikkia merkkejä! Ne on käteviä!

   Nuo postimaksut on kyllä ärsyttävän isoiksi kasvaneet..
   Tosissaan pitää miettiä mitä kannattaa postittaa ja mitä ei, ja se myös vaikuttaa siihen että tuotteiden pyyntikin nousee useilla euroilla!

   Poista
 2. Sama meininki meillä. Just hain yhden ärräpaketin ja postitin samalla yhden. Livekirpulla myyn lähinnä merkittömät facessa merkilliset.
  Nuille meidän 3.5vuotiaille tekee vielä huippu löytöjä,isommille enää harvemmin. Onneksi on nuo kirppikset niin facessa kun livenä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vaihtoehtoja kyllä riittää :) kun vain on aikaa selailla!

   Isommille tosiaan nihkeämmin enää löytää..
   Ja suurin osa face-kirppistelijöistä taitaa olla pienten lasten vanhempia :)

   Poista
 3. Meilläpäin ei oikein ole hyvää livekirpparia ja netissä ei onneksi häviä mitään jos vaatteet ei heti mene kaupaksi. Ja saa laittaa myyntiin just silloin kun kerkiää vaikka vaate kerrallaan. Just postikulujen takia ite ostan ja myyn mieluummin paketteina niin ei ole vaatetta kohti suhteettoman suuret postimaksut. Tosin merkkivaatteita meillä hyvin vähän onkaan, ei ole niin paljon rahaa kiinni niissä eikä harmita jos rikki menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tässä ihan lähellä tosi hyvä, uusi kirppis jossa tavara menee ihan kiitettävästi kaupaksi :)
   Se on kyllä tosi että postimaksuja joudut maksamaan kun netissä myyt, mutta ei ne livekirppiksetkään ilmaisia ole.
   Yleensä pidän sen kaksi viikkoa, niin saa siinä aina myydäkin jotain että jää voitolle :) vaikka en mä tiiä tästä normikamppeesta tarviiko edes voitolle jäädä kunhan eroon pääsee :)

   Poista