tiistai 24. syyskuuta 2019

Minä

Suurin osa teistä lukijoista on sellaisia ketkä minut tunteekin jo laidasta, mutta teille uusille on liene esittely paikallaan. Ja miksei teille vanhoillekin, muistinvirkistykseksi. Että ette vaan unohda! Hah.

Olen Salla, 33 vuotta (vapisen noiden numeroiden edessä! Oon kaksi vuotta vanhempi kuin viimeksi! Apua.) 
Olen äiti viidelle lapselle, vaimo yhdelle miehelle (ai kauhia ku niitäkin ois 5!!).
Olen kolmen hevosen omistaja, yhdessä mieheni kanssa toki, ja lisäksi meiltä löytyy 3 kissaa, joiden nimeämishetkessä oli pelkkää hauskaa: Kerttu, Terttu ja uusimpana Perttu. 

Meillä on maalaispihapiiri täällä maaseudulla, joen rannassa. Maailman paras paikka! Löytyy pihapiiristä oma talli, pihatto, ratsastuskenttä ja laitumia. On erilaisia vanhoja ulkorakennuksia ja talo tottakai. 
Kotimme on 50-luvun kolmessa kerroksessa oleva rintamamiestalo. Kolme vuotta sitten tehtiin täysremontti. Elämme just nyt meidän unelmaa.

Yritän kirjoitella mahdollisimman monipuolisesti ja kertoilla meidän arjesta aidosti, rehellisesti ja ilman isompia suodattimia.
Jokainen tyylillään täällä somessa tottakai, mutta mun juttu ei ole design, sisutus eikä vaatetus (toki pidän näistä kaikista mutta täällä niitä ehkä vähissä määrin kuitenkaan esittelen).

Täällä näkyy arki. Kuraiset kumpparit ja nakkikastike. Raikaa nauru ja itku.
Rakastan tavallista elämää ❤ 

Uusille tiedoksi!
Kommentoikaa rohkeasti, saan niin paljon iloa ja vertaistukea teidän kommenteista, mutta älkää säikähtakö kun kommentti ei heti näy. Käyn ensin hyväksymässä ne ennen julkaisua. Toivon että saisin sinne tosi paljon julkaistavia kommentteja, ja tosi vähän poistettavia.
Siksi Instagram on ollut niin tuttu ja turvallinen kun jokainen kommentoija näkyy omalla nimellä. 
Pysykää te negatiiviset anonyymit siis poissa mun blogista. 

Tästä alkaa uusi aarteiden jakaminen, tervetuloa just sulle ❤

11 kommenttia: