maanantai 25. maaliskuuta 2013

Aurinkoista maanantaita!


Mun mies toi mulle kukan.
Olen otettu.
Ei ne tulppaanitkaan kestä kun viis minuuttia ja sitten ne on jo roskiskamaa, että ihan sama periaatteessa mulle.
Toivon seuraavalla kerralla kaktusta.

Tässä kuvassa narsissipuska nimittäin on vielä niin nättinä. Söpösti yks kukka ja kaikkea.
Näkisittepä tämän hetken version.
Kukka on puolitoistametrinen hujoppi, jossa törröttää kakskyt kukkaa ja joka uhkaa hetkenä minä hyvänsä kellahtaa kyljelleen.
Mä en niin kestä näitä.
Tästä samaisesta liikakasvusta johtuen en osta ikinä enää orvokkejakaan. Kun selkäsi käännät, ne on kasvaneet jo terassin kattoon ja heti pitää lähteä viikatetta teroittamaan.
Täytynee kokeilla sitä viikatetta näihin narsisseihinkin, jos ne hetken siinä sitten olisivat aloillaan. Muuten pääsiäiseen mennessä meillä tehdään maailmanennätys. Kaks ja puoli metriä.

Olin kuulevinani kolauksen keittiöstä, lähden tarkistamaan miten on narsissieni laita!

7 kommenttia:

 1. Hei sää kastelet liikaa jos tolleen käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä pari kertaa lorauttanu aika reippaasti vettä :D myönnän, meikäläisestä ei viherpeukaloa saa, ei sitte millään!
   Mutta kiitos vinkistä, täytynee lorautella jatkossa vähemmän :)

   Poista
 2. No nyt mä tajuan; ajelin joku aika sitte ohi ja ihmettelin sitä keltaista tupsua mikä näkyi kaikkien kattojen yllä?? ne taisi olla narsissit jo piipun nokassa..:D

  Mutta tosi on että nuo on niitä kaikkien aikojen visasempia kasvatettavia, niitä kun ei tosiaan tarvi kun osottaa vesikannulla niin johan tohina käy, mut pistäppäs sitte liika vähän vettä niin rutistuvat komean keltaiset kukat alta aikayksikön..summusummarum..pajunkissat kuivina is the best!!

  näin mamma :)

  ps. nätin kukan oot kyllä saanu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ohikulkijat, älkää ihmetelkö keltaista savupiippua. Meikämamma se täällä tekee vain narsissinkasvatuksen ME:tä :D

   Poista
 3. Mä luulen, että sipulikukissa on kaikki tarvittava ravinto siellä sipulissa. Sieltä se sitte kasvunsa ammentaa. Korkeintaan suihkepullolla vähä virkistää niin hyvä siitä tulee! :) Sama jouluna amarylliksen kanssa - vesi saa sen vaan kasvamaan hurjan pitkäksi, ei nopeuta kukantuloa tietääkseni. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä tiedosta, taas ollaan viisaampia :) mä oon tässä koittanu viimepäivinä käyttää sitä rankkaa kastelukättä enempiki niinku tuonne rairuohojen suuntaan :)

   Poista
 4. mulla kuolee ihan kaikki kukat...siksipä en huoli kukkia...

  VastaaPoista