keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kuunnellaan!
Tiedättekö, mikä on mun mielestä paras radiokanava? Ehdottomasti, Yle Puhe.

Mä tykkään kuunnella radiota. Tai sanottaisko näin, tykkäisin.
Hyvin usein käy nimittäin niin, että meillä pyörii satu-cd:t aamusta iltaan, niin ettei radion kuuntelulle jää juurikaan tilaa.
Tai sitten on muuten vain niin mieletön mökä talossa, että radion äänet hukkuvat johonkin desipelien sekaan. Yleensä nämä kaksi edellämainittua asiaa yhdistettynä (x100) estää aika tehokkaasti mun radionautinnon.

Yks parhaista hetkistä on kun saa istua autossa yksin ja kuunnella radiota rauhassa.
Tai kun lapset aamupalan jälkeen (ehkä,joskus,viis minuuttia) leikkivät kamarissa ovi kiinni, istahdan kahvikuppini kanssa hetkeksi nauttimaan radion kuuntelusta.

Puheen tuotannossa on muuten paljon lapsia ja lapsiperheitä koskevia aiheita.
Jos nämä aiheet on lähellä sydäntä, kannattaa avata radio ja kuunnella mielenkiintoisia juttuja.
11 kommenttia:

 1. Täytyy yhtyä tähän, oon aina luullu olevani kovinkin poikkeus mummoiluni kanssa, kun korvat höröllään kuuntelen asia/ajankohtaisohjelmia. Mut on sentään joku tän ikäluokan edustaja jolla on sama "vika". Sama pätee tv:hen, siinä missä muita kiinnostaa hömppä, mä katon mielellään asiaohjelmia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tämä radionkuuntelu-innnostus on iskenyt vasta hiljattain, mutta joka päivä pitää jossai välissä aina avata ja jotain kuunnella :) kiva että on muitakin!

   Poista
 2. Mä kuuntelen aina työmatkalla just tuota 88.8 :)
  Mennen tullen. Kotona ei pysty :)

  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona ollessa valitettavasti aika usein joutuu radion sulkemaan, kun ei kertakaikkiaan kuule mitään :) nauti oikein olan takaa työmatkoista!

   Poista
 3. Ihan on samat mielenkiinnon kohteet täälläkin...tosi mielenkiintoista kuunneltavaa (paitsi ei jääkiekkokierros)! Ja todella yleissivistävää!
  Armas aviomieheni onkin ratkaissut tään meluhaitan vaikutukset niin, että kuuloke toiseen korvaan ja yle puhe puhelimesta kuulumaan..toinen korva voi sitten havannoida lasten toimintaa ja rouvan juttuja!:)Itsekin vois hyödyntää... -anri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina tallille ajaessa kuuntelen sitä jäkiskierrostakin, kun sattuu just tulemaan sillon :D
   Tuo puhelimella kuuntelu vois toimia!

   Poista
 4. Mulla kans automatkoilla yle puhe päällä ja kotonakin välillä (silloin kun voi kuunnella ilman taustamelua). :) Hyvä kanava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin koko automatkan YlePuhe oli päällä, tosin se peittyi välillä esikoisen pälpätyksen alle :) kun toisella oli niin kovasti asiaa äidille!

   Poista
 5. Tääläkin kuunnelluin kanava. Päivisin kuuntelen aina jos ei oo lapset radiolla.
  Meillä kans kyllä radio kovalla käytöllä, on iltosin jo aika kuuma ku päivän ollu päällä, joko satuja tai radiota.
  Meillä mies myös kuuntelee samalla tyylillä iltoisin jääkiekkoa ku ANRI kirjottaa.

  VastaaPoista
 6. mieheni kautta innostuin tuota kuuntelemaan yks päivä ja ihan yllätyin,miten paljo ois asiaa...mutt se tausta-meteli on kotona niin korvia huumaava ett vähiin jää...

  VastaaPoista