torstai 12. kesäkuuta 2014

Raivaamista



Ihana sadepäivä.

Välillä pitää sataakin, että saa tämän seinien sisällä olevan kaaoksen edes hetkeksi hallintaan.
Sillä kukapa tahtoo heiluttaa imuria ja jynssätä pöntöistä sitä kuuluisaa keltaista hellepäivinä?
Tai kuka tahtoo järjestää lastenhuoneen kaappeja tai pestä uunia kun lämpömittari paukuttaa mitä ihanimpia plus-lukemia.
Ja puhtaiden hellemekkojen pino vaatekaapissa alkaa olla niin vajaa, että on kiva vetäistä välillä pitkät housut (mitkäs muut kuin leopardit, jotka kuvaankin tungettiin) jalkaan.
Niistä likaisia ei edes kannata mainita.

Kun on saatu nauttia monta päivää ihanista ulkoilmoista on havaittavissa (lasten suunnalta) muka pientä tekemisen puutetta täällä sisätiloissa.
Ei oo mitään tekemistä, saako olla äipädillä!
Se äkkiä tuntuu ettei ole mitään tekemistä, mutta muutaman ei nyt.-vastauksen saatuaan kamareista kuuluu iloinen leikin sorina ja legojen kolina.

Huomenna jälleen työpäivä meikäläisellä ja viikonloppuna syödään taas kakkua rippijuhlien merkeissä. Jo kolmas viikonloppu kakkujen merkeissä peräkkäin.
Jollakin vois tehdä pahaa, mä tykkään!


4 kommenttia:

 1. juuri noin :) meilläki syyään kakkuja viikonloppuna,rippi-juhlien merkeissä :) jo toiset juhlat tässä talossa,ja mökki on kuin kaaoksen keskellä!Apua :P

  VastaaPoista
 2. Sitähän tää on, kaaoksen hallintaa edes hetkeksi kerrallaan, kunnes kohta koti on ihan yhtä räjähtäny kuin ennenkin :D Mä en enää jaksa ressata edes siitä, jos on tulossa vieraita ja meillä on sotkua! Aina ei vaan ehdi siivota, kun on sata ja tuhat muutakin hommaa... Ja tärkeintähän on hyvä seura, ei putipuhtaat pinnat (vaikka nekin ois kivat, ei voi kiistää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oivaltanut asian ytimen..tärkeysjärjestys se olla pitää :)

   Poista