keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

RoskapostiaVoi että minä aina innolla odotan kun sähköpostini kilahtaa.
Onkohan siellä tänään Vilma Nieminen, Jesper, Linda tai Cecilia Footwayltä.
Tuskin maltan odottaa, että saan siirtää saapuneet viestit roskakoriin. Huoh.

Sähköposti on maailman kätevin keksintö, oikeasti jos tarvitset sitä vaikkapa työelämässä.
Mutta tämmöiselle osa-aikaiselle puolikkaalle työntekijäkotiäidille joka ei tarvitse sähköpostia työssään eikä juuri kotonakaan, se on lähinnä raivostuttava riesa jonka puhtaana pitämiseen menee päivittäin hyvää aikaa hukkaan.
Siitähän se kertyy se turhanpäiväinen posti, kun länttäät sähköpostiosoitteesi niihin kaikkiin nettitilauksiin mitä ikinä olet keksinyt tilata.
H&M, Nelly, Footway, Horze, Mango, Jollyroom, Lekmer..vain muutamia mainitakseni.
Ja auta armias jos et säännöllisesti (eli päivittäin) tsekkaa tulevia posteja, niin viikon päästä joudut siellä alennuksien ja alennuksien alennuksien seassa kahlata pari tuntia ennen kuin saat jotakin otetta koko postiin. Ja jos jätät sen tekemättä, niin jumitus on taattu. Lagaa, lagaa.

Jos joskus odotat oikeasti jotain tärkeää sähköpostia, niin sitä saa sitten silmät vetistäen koittaa poimia niiden kaikkien SpotifyFatSecretSecFatrethölynpölyn seasta.
Ja pahimmassa tapauksessa poistat sen niiden kaikkien turhakkeiden mukana. Nimim. Kokemusta on.
Onneksi se vielä löytyi.

Entäs sitten ne kaikki tsiljoonat Olet voittanut äipädin, auton, talon, hevosen, uuden miehen ja lapset ja koko elämän!? Onnessasi klikkaat (ja sähköpostiosoitteesi lähtee samalla sekunnille kymmenelle uudelle mainostajalle) vain huomataksesi, että siellä kaiken sanahelinän keskellä lukee voit voittaa.
Niin varmaan. Tekee mieli tunkea voitot sinne mihin ei päivä paista.
Onko joku joskus oikeasti voittanut jostain jotain? Ilmoittaudu, kiitos.

Ahaa, taas kilahti. Mitä nyt taas.
Ai, GinaTricot Ale - alk.3e.
Ehkä pakko käydä tsekkaan.
Heiheei!

(Joo joo, ehkä nää ale-viestit on kaikkein parh pahimpia.)

Ps. Kuvassa ilmeesi kun poistat sähköpostiviestejäsi. Evvk.8 kommenttia:

 1. :D juuri näin! Työkaverini tiiäkkö kerran voitti sohvan! Ei edes tiennyt osallistuneensa arvontaan, saatika että moinen arvonta oli edes käynnissä! Kaikkien lehden tilanneiden kesken arvottiin sohva, ja hän voitti, itse valitsemillaan kankailla ! Aika hyvä! :) kun puhelu voitosta tuli niin hän oli vähän että: "en mä oo osallistunu arvontaan..." :D
  Tämä tapahtui ihan tässä parin vuoden sisällä. Oli niin hyvä mieli hänen puolestaan, ja siitä, että niitä arvontoja oikeesti näköjään järjestetään. (ainakin joskus, jossain...)
  T. Äiti kolmelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siks just kannattaa myös vastata joka ikiseen outoon numeroon joka soittaa :D hirveän harmillista jos missaat miljoonan :))

   Poista
 2. Mainosviestit ovat kyllä tosi ärsyttäviä. Olenkin ryhtynyt klikkaamaan niiden alalaidassa olevaa kohtaa, josta ne saa loppumaan ja se onkin helpottanut huomattavasti. Toki toivon, etten tulisi koskaan tietämään, jos olen tästä syystä ohittanut jonkin hyvän ja tarpeellisen tarjouksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai pystyykö niitä klikkaamaankin niin että loppuvat :o enpä oo hoksannu! Muutama sellainen klikkaus ois ihan paikallaan :)
   Ale säpot on kyllä hyviä toisinaan!

   Poista
 3. Ohjaapa lähettäjän perusteella suoraan johonkin muuhun kansioon (kuten roskaposti). Näin vältyt edes osalta☺ Tietty sitten täytyy selata sitä muuta kansiota (kuten roskapostia) välillä, jos meinaa saada tarjouksista kiinni��

  Aurinkoista kesää teidän perheelle!

  T. Säännöllisen epäsäännöllinen vakilukijasi etelästä☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä 😊 pitääpä vähä säätää postia!

   Poista
 4. Nii ja vaikkei tillaakaa ikinä mittää ni silti sitä roskapostia tullee.. Tympiää :)

  VastaaPoista