torstai 10. elokuuta 2017

KellarissaJoku teistä lukijoista joskus toivoi postausta kodarista ja pesuhuoneesta.
Ja hei, en tiiä mistä syystä tämä kellarin esittely on jäänyt vaiheeseen kokonaan, nimittäin kodin kaikki muut nurkat on esitelty kyllä remontin jälkeen.
Kellarista on varmaan satunnaisia kuvia, mutta ei mitään kokonais-systeemiä ollenkaan.
Tässä ei kylläkään ole kellarin aulasta kuvaa, koska siinä sijaitsee mieheni työpiste, joka on kaukana siitä mitä olen ajatellut, joten se odottaa uutta pöytää ja tykötarpeita ennen kuin pääsee tänne blogiin saakka. Keskeneräistä ei näytetä..tiedättehän!

Kellarista siis tosissaan löytyy heti portaiden alapäästä aula, jossa on sekä mieheni työpiste sekä lasten pleikka ja xbox. Ja mun siivouskomero, hahaa.
Oikealle kädelle jää ovi, jonka takana on kylmä varastotila.
Vasemmalle lähtee oviaukko josta mennään kodariin ja siitä taas eteenpäin pesuhuoneeseen ja saunaan. Pienethän nämä tilat ovat, mutta toistaiseksi tosi toimivat! Kaapeista ja laatikoista löytyy niin pyyhkeet kuin liinavaatteetkin ja neljä isoa pyykkikoria (jotka kyllä välillä tuntuvat auttamattoman pieniltä) sekä säilytystilaa ulkokamppeille, joita ei juuri sillä hetkellä tarvita eteisessä, eli tällä hetkellä talvivaatteita.
Pöytätasoa löytyy kaksi pätkää, johon kivasti saa viikattua pyykit, ja jotka vetävät puoleensa muutenkin erinäistä rompetta. Kuviin toki raivattu, tottakai.

Pesuhuone ja sauna ovat mukavan tilavat.
Meidän koko seitsenhenkinen perhe mahtuu heittämällä kerralla saunomaan.
Sauna on ihan paras, tuommoinen musta luola, johon on mitä ihaninta rentoutua saunomaan kun saadaan lapset illalla nukkumaan. Tähtitaivas, musiikkia..zzzzeeenn.

Jospa vielä saisi inspiraation värkätä tuo työpöytänurkkaus salonkikelpoiseksi, niin kaikki kodin nurkat olisivat sitten perfekto. Tai jotain sinnepäin.
Mutta mitä tuota suotta kiirehtimään, aina sitä pitää olla joku rojekti kesken ja joku kolo fiksattavana.
Tulis muuten pian sitä luppoaikaa. Kröhöm.

2 kommenttia:

  1. Vautsi. Jos neliöitä onkin vähän,niin tehokkaasti ootte ne osannu hyödyntää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä on kyllä jokainen neliö käytössä :D

      Poista