sunnuntai 17. syyskuuta 2017

The End


Kyllä, se on nyt päätetty.
Blogipolku on toistaiseksi minun osalta kävelty maaliin. Tai sanoisinko paremminkin olevani jossakin matkan varrella levähdyspaikalla, koska en sano ettenkö koskaan enää jatkaisi.

Nämä viisi vuotta ovat olleet ihan parasta täällä somessa.
Olen saanut uusia tuttavia, osaa teistä en ole edes koskaan nähnyt, mutta olette vaikuttaneet minuun joka tapauksessa niin, että pidän teitä tuttuna.
Joka ikinen positiivinen ja kiva kommentti on sykähdyttänyt mun sydäntä ja nostaneet fiilistä ja tunnetta siitä, että olen tässä hyvä.
Joka ikinen negatiivinen kommentti on vahvistanut minua siitä, että nousen sieltä lyttäyksen tuottamasta pahasta mielestä entistä vahvempana. En väitä että niitä ilkeitä kommentteja olisin tarvinut tai ilman niitä en olisi se mitä nyt olen, mutta kaikella on tarkoituksensa. Tässäkin.

Viiteen vuoteen mahtuu valtavan paljon. Paljon iloa ja riemua, mutta paljon tuskaa ja suruakin. Olen jakanut teidän kanssa pienen ison osan elämästämme, välillä tuskitellen, olenko kertonut liikaa?
Yhtään sanaa enkä lausetta täältä en pois saa, seison niiden takana, enkä aio sulkea enkä poistaa blogia, se saa elää täällä omaa elämäänsä ja ilahduttaa tai vihastuttaa edelleen.
Ehkä joskus palaan takaisin. Ehkä en. En tiedä sitä vielä, enkä jaksa sitä edes nyt ajatella.

Syytä tähän lopettamiseen en sen kummemmin osaa sanoa.
Ajan puute, elämän ja arjen hektisyys ja ressi siitä kun en ehdi tiuhemmin postata.
Ideoiden puute jne. Nyt tarvitaan miettimistaukoa.

Kiitos teille kaikille ketkä vuosien varrella ootte olleet mukana.
Tykkään teistä mahdottoman paljon <3

51 kommenttia:

 1. Voi... 😢❤ On ollut kiva lukea teidän arjesta ja askelista. Kiitos, kun olet jakanut ja kiitos kun oot käynyt kylässä mullakin! Kaikkea hyvää jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi <3 varmasti vierailen sulla jatkossakin :)

   Poista
 2. Ymmärrän. Kuulostaa niin tutulta. Kiitos tästä blogista. <3 Laitan vielä toisen sydämen, se on sulle ku oot niin huippu <3

  VastaaPoista
 3. Ihana on ollut seurailla elämäänne tätä kautta. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Terhi <3 oot just yksi niistä ketä en ole koskaan tavannut, mutta jonka kanssa täällä netissä on heti synkannut :) kiitos blogiystävyydestä!
   Sun blogia varmasti lueskelen edelleen jatkossakin, ootte ihana perhe <3

   Poista
  2. Kiitos itsellesi tästä blogiystävyydestä.♥
   Kiva kuulla.♥

   Poista
 4. Harmillista :/ täällä ainakin jäädään kaipaamaan sun hyviä juttuja!:) Mukavaa syksyä teidän perheelle! Toivottavasti palaat vielä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että joku jää kaipaamaan :)
   Samoin, ihanaa syksyä sinnekin!

   Poista
 5. Ymmärrän niin hyvin päätöksesi. En ikinä alottas blogin pitämistä, vaikka näitä toisten blogeja onkin niin mukava lukea. Hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi. Nauti muusta elämästä.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää kaikkinensa tosi ressaavan palkitsevan ihanan kamalaa :D enempi ehkä kuitenkin mukavaa <3
   Mutta nyt on aika keskittyä muihin asioihin :)

   Poista
 6. Voiku harmi, näitä sun postauksia on ollut oikeen ilo lukea. :) mutta niin ne elämäntilanteet muuttuu ihte kullakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisi vuotta on pitkä aika! Ehkä nyt on aika jollekin muulle :)

   Poista
 7. Ymmärrän täysin päätöksen, mutta silti niiiiin harmi et lopetat! On ollu ilo lukea juttujasi, joihin on niin usein voinut samaistua. Kiitos sulle,ku oot kirjoitellu, ja tiiä vaikka vielä joskus taas kirjoittelisit..:)
  Mukavaa syksyä!:)
  Minttuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vertaistuki on näissä blogeissa parasta <3 kun itse kirjoitan ja toinen kommentoi että heillä on samanlaista jne niin se on ihan parasta :) tietää ettei ole yksin ilojen ja surujen kanssa :)

   Poista
 8. Sun rikasta kieltä on ollu kiva lukea! Olet saanu monesti hymyn huulille ainaki tälle, välillä niin arkisessa sumussa rämpivälle äiti-ihmiselle. Kiitos ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkista sumua se on välillä täälläkin :) huumori on auttanut monessa <3
   Kiitos kauniista kommentistasi!

   Poista
 9. Voi että, harmi kun lopetat :'(
  On ollut niin kiva lukea arjestasi lasten ja eläinlauman keskellä. Elät mun unelmaani, silti en tiiä olisiko musta ikinä samaan. Siis noin ison perheen äidiksi ja noin paljon eläimiä. Siksi siitä on ollut ihana lukea, unelmani joka tuskin tuossa mittakaavassa ja maalla asuen koskaan toteutuu. Osin itsestäni riippuen ja osin riippumatta. Mutta mun on hyvä näin kuitenkin. Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää jatkoon. Käyn aina välillä kurkkimassa josko kuitenkin olet palannut ;) jäätkö instagramiin vielä? Sieltäkin on kiva seurata, itse kun en ole sinne(kään) liittynyt niin en voi vaan kommenttia jättää.
  Mutta kiitos näistä postauksista ja siitä että siivun verran matkaa sain kulkea arjessanne mukana :)

  T.äiti kolmelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos kauniista kommentistasi <3 Instassa meidän elämää voi seurailla edelleen, jopa aikaisempaa enemmän :)

   Poista
 10. Harmi mutta ymmärrän. Eipä enää ees oo tullu blogejakaan niin seurailtua mitä ennen ja ei varmaa jatkossa senkää vertaa kun lemppari lopetti.<3 ootte love perhe<3<3

  VastaaPoista
 11. Kiitos elämänmakuisesta blogista.On ollut mukava lukea blogia, jossa kirjoitat tavallisesta arjesta kaikkine vaiheineen. Niin moni blogi näyttää vaan sitä kiillotettua arkea. Olen niin moneen kirjoittamaasi hetkeen ja tilanteeseen samaistunut. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!
  T viiden äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin vieroksun vähän sitä kiiltokuvamaista täydellistä blogikotia täydellisistä lapsista, koska senkin takana täytyy olla se meteli, tappelu ja kaaos :D
   Toki jokaisella oikeus ottaa kuvia ja kirjoittaa miten haluaa, mutta välillä tuntuu etten jaksa itsekään seurailla niitä perfect-blogeja ;) vaikka niissä paljon ihanaakin on!

   Poista
 12. Kiva on ollut lukea tätä blogia, onneks tänne joskus löysin. Kirjotat niiin hyvin että täälä kyllä viihtyy. Kiitos ja kaikkea hyvää teille! T. Noora

  VastaaPoista
 13. Kiitos, että olet kirjoittanut ja meitä viihdyttänyt <3 Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi <3 nämä kommentit ovat aivan kyyneleen saaneet mun silmäkulmaan, ootte kaikki niin ihania!

   Poista
 14. Täytyy sanoa, että tämä on ollut ihan lempiblogini! Niin elämänmakuinen ja ihana, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nämä sanat lämmittävät mua pitkään <3

   Poista
 15. Harmi kun lopetat! Käyn seuraamassa vain kolmea blogia ja tää on ollut yksi!

  VastaaPoista
 16. No voi että, juuri kun olin löytänyt tämän blogin!ihan huippu ollut lukea tätä ja aina on saanut nauraa ja huomata yhtäläisyyksiä omaan arkeen. Ymmärrän kyllä täysin valintasi, nykypäivänä niin kiireistä arjen pyöritys äideillä kun käydään töissä, hoidetaan lapset ja harrastukset jne.. mukavaa syksyn jatkoa ja kaikkea hyvää elämäänne!-se neljän kakara äiti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut tämä kesä varsinkin niin vauhdikas meidän perheellä, että ihana nauttia nyt alkaneesta syksystä vaikka edelleen härdelliä onkin :)

   Poista
 17. Kiitos ihanista jutuista, tyylistäsi kirjottaa!<3 hyvää syksyä, voikaa hyvin!<3

  VastaaPoista
 18. Kiitos, ihan paras blogi ikinä <3 Kaikkea hyvää teille ja jos joskus on pikku hetki aikaa niin ei haittaa vaikka kirjotat meille vielä yhden huumorin, elämänmakuisen postauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kauniista kommentistasi <3 ehkä minä vielä joskus palaan näppäimistön ääreen :)

   Poista
 19. Minä myös olen parin vuoden ajan lueskellut blogiasi ja niin tykännyt!! ikävä tulee mutta ymmärrän jos ei kaikkeen aika riitä.. hyvää syksyn jatkoa koko teidän perheelle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että niin moni on ollut pitkään mukana :)
   Kiitos samoin sinulle <3

   Poista
 20. Täällä kans jäädään kaipaamaan sun huumoria. <3 Ainoa blogi, mitä tullut enään seurattua. Hyvää jatkoa teidän perheelle.

  VastaaPoista
 21. En löydy sun instaa enään eikä avaudu tosta blogin linkistä..eikö sekään oo enään julkinen?tää oli niin ihana blogi <3 niinku joku aiemmin jo kommentoi että ei haittaa jos joskus on aikaa vaikka kävisit jonkun tekstin kirjoittamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo kiva kun kommentoit, muutin nimeä niin se ei siksi löydy tuosta :) minäpä päivitän niin pitäisi löytyä!

   Poista
 22. Voi eiiii...!!! Mitä minä nyt enää luen suu hymyssä ja ääneen hihitellen??

  Oikein hyvää jatkoa teille kuitenkin! Äläkä epäröi palata tänne meidän päivää piristämään, jos yhtään siltä tuntuu (nyt tai myöhemmin) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä palaan, ehkä en :) yhtään en osaa sanoa tuleeko joskus se fiilis että tekee mieli kirjoittaa tänne! Nyt tuntuu ainoastaan kuin jokin henkinen iso taakka olisi pudonnut harteiltani :D että ehkäpä hiukan olen tätä asiaa stressannut tässä!

   Poista
 23. Yyh, surullinen uutinen :'( Tämä on ensimmäinen, jota aloin seurata ja pitkään olen tätä käynyt lukemassa. Tekstisi on aitoa, mutkatonta ja tykkään huumoristasi! Monta mukavaa hetkeä olen saanut viettää kirjoitustesi äärellä ja saanut lohduttavaa vertaistukea siihen, että joskus jollain muullakin lapsiperheen arki on just sitä arkea, mutta sillekin voi onneksi nauraa. Kiitos näistä vuosista ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi jatkoon! Jatka tuolla asenteella, olet timantti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Anonyymi kauniista sanoistasi <3 tässä olen kyllä ihan kyyneliin asti herkistynyt siitä miten hienoja tyyppejä siellä ruudun toisella puolella onkaan! Sen takia olen ehdottomasti tätä tehnytkin :)

   Poista
 24. Harmi että lopetat, mutta kiitos että kirjotit <3

  VastaaPoista
 25. Monen vuoden ajan anonyymina seuraillut sun niin hauskoja ja elämänmakuisia juttuja! Ehkä vähän hassua, mutta melkeimpä ainoa blogi tää, mitä oon jatkuvasti seuraillut,VAIKKA en oo yhtään samasta elämäntilanteesta. Oot huippu <3

  Terkuin,Rehellistä ja hauskaa kirjoitustyliäsi ihaileva lukiolainen

  Ps.olen kylläkin isosta perheestä,ehkä sitä kautta kuitenkin lähellä munkin elämää nää jutut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että oot ollu mukana, kiitos siitä <3
   Varmasti tuttuja juttuja omasta kodistakin :)

   Poista