tiistai 22. huhtikuuta 2014

Asiat tärkeysjärjestykseen
Kuten edellisessä postauksessa totesimme, vauva itkee. Aika paljon.
Ja kun pieni on itkuinen, keskitytään vain kantamiseen, hyssyttelyyn, lohdutteluun.
Paitsi, kun perheessä on useampia muksuja, on itkusta huolimatta pakko välillä pyyhkiä pyllyä ja nenää, antaa sapuskaa ja pestä hampaita.
Aika monta asiaa pystyy tekemään myös vauva toisessa kainalossa, vaikkapa ripustaa pyykkiä narulle. Se on kuulkaa taitolaji yhdellä kädellä!

Kuvat menneen viikon eräältä illalta.
Ruoka syötiin 16.15.
Kuva otettiin 18.45.
Vauva itki, keittiö sai luvan odottaa.
Isukki kokouksessa, joten käytettävissä oli vain yksi aikuinen käsipari.
Enkä ole oikein päättänyt vielä oliko keltaisen hupparin omistajastan käsistä enempi haittaa vai hyötyä.Innokkuutta oli ainakin koko pikkuisen varren mittaisesti.

Ps. Olen muuten yleensä todella tarkka keittiön siivouksesta, mutta tässä se nähdään, että joskus on vain pakko joustaa! Toki kun vauva vihdoin nukahti (vartiksi), en todellakaan lyönyt sohvalle maate, vaan kävin vauhdilla keittiön kimppuun. Sellainen mä vaan oon.

11 kommenttia:

 1. Ihan niinku minä olisin tuon tekstin kirjottanu! :)

  VastaaPoista
 2. Oletko kuullut tai lukenut refluksitaudista? Apteekista saa gaviscon-nimistä lääkettä ilman reseptiä..kannattaa kokeilla jos oireet täsmäävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et uskokaan kuinka paljon oon asiasta lukenut ja miettinyt. Täytyy ehkä kokeilla jos se helpottaisi pienen oloa :( neuvolassa olivat sitä mieltä että ku paino nousee niin ei epäillä refluksia, en kyllä ihan allekirjoita sitä!

   Poista
  2. En minäkään:Z Meidänkin neiti kasvoi hyvin vaikka oksenteli paljon..syystä että söi n. tunnin välein(ainut hetki jolloin oli hiljaa) Heti syömisen jälkeen alkoi huuto ja väänsi itseään kaarelle ja muutenkin kaikki oireet täsmäsivät PAITSI huono painonnousu ja yölevottomuus. Nukkui aina yöt hyvin, mikä olikin varmaan mun mielenterveyden pelastaja! Yhdeksänkuisena vaiva alkoi sitten helpottamaan ja nykyisin meillä on oikein aurinkoinen tyttö. Voimia! Niin tiedän mitä on olla ykskätinen. T.sama

   Poista
  3. Meillä myös nukutaan onneksi yöt kohtuullisen hyvin, kun vain saan pienen rauhoittumaan nukkumaan. Kuulostaa kyllä niin samanlaiselta kuin meillä. Aion ottaa asian kyllä puheeksi ensi viikon neuvolassa. Kiitos vertaistuesta :)

   Poista
 3. Kuulostaa tutulta. Kaikkeen sitä pystyy yksikätisenäkin, tosin esimerkiksi siihen pyykin laittamiseen yhdellä kädellä kuluu tuhottoman kauan aikaa. :)
  Toivotaan ettei tosiaan ole mitään refluksia ja vauvan itkuisuus helpottaisi. Tsemppiä sinne. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hidasta :) mutta kuluupahan aika jotain tehdessä :)
   Toivotaan että alkaisi helpottamaan pienen olo, kohtahan se on jo "maaginen" kolmen kuukauden ikä saavutettu!
   Kiitos tsempeistä <3

   Poista
 4. Teki mieli huudahtaa että tuollako meidän vihreä tupperin muovipullo onkin ;) On ollut hetken hukassa meinaan :D No mutta siis asiaan, eli kyllä minäkin olin ennen tosi tarkka keittiöstä. En ole enää. Kahdeksan lasta, jatkuvat remontit, kotieläimet ja miehen reissutyö on sellainen yhdistelmä joka tekee pikkutarkasta suurpiirteisen puoliväkisin :D Mutta välillä kun on hetki luppoaikaa, niin jynssääminen on ihanaa! Koitahan jaksella! Onko teillä mitään rintareppua tai kantoliinaa kokeiltu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä tuo pullo on ihan oma :D

   Jotain kantoreppua vois kyllä kokeilla! En tiiä miten onnistuu oksentelevan typyn kanssa, mutta jos se itkua helpottaisi niin ehkä kannattaa kuitenkin :)

   Poista
 5. voima-halit sinne <3 voisin pika-postittaa sulle yhen teinin kaveriks ;) ne ku tykkää hoitaa muualla lapsia,ei kotona ;)
  ja sullahan on siisti keittiö.näkisitpä meijän :P ku tiskivuorot on lapsilla se näkyy taatusti...(vaikka niistä vuoroista huolimatta sen 1-2 koneellista pyöritän ite päivässä tiskiä)

  VastaaPoista