lauantai 27. syyskuuta 2014

SipulimysteeriTein taas kivan ylähyllylöydön.
Siis sellaisen ihanan tai kauniin asian, joka on nostettu kaupassa ylimälle hyllylle lähes kattoon, ja jota tällainen persjalkainen käppänä ei edes maasta kunnolla näe ilman kiikaria (tai tajua katsoa).

Sipulit saivat uuden kodin ja mun tavaranhaalimispakko pitää taas (hetken ainakin) tyytyväistä murinaa vihaisen karjumisen sijaan.
Tykkään ihan tosi kovasti tästä purkista, mutta arvatkaapa mitä? Meidän perheessä tästä tykkää joku toinenkin, ihan tosi kovasti.
Tekstasin onnessani purkin kylkeen SIPULI, ja vannotin muita perheenjäseniä olemaan koskematta niin liituihin kuin purkkiinkin. Ja kuinkas sitten kävikään kun seuraavan kerran kuljin keittiön läpi? No, purkissa luki SIULI.
Ärähtelin ja murahtelin hetken jälkikasvuni suuntaan, mutta kun kukaan ei tunnustanut tekosiaan, raapustin uudelleen tekstin SIPULI.
Siinä vaiheessa ärähtelin ja murahtelin (oikeasti mua kyllä nauratti jo) oikein äänekkäästi, kun jälleen kuljin keittiön läpi ja purkin teksti ilmoitti SIPUL.

Ihastuin niin paljon tähän purkkiin (rakastan muuten kaikenlaisia purkkeja) niin paljon, että ajattelin hankkia samanlaiset purkit kahville, lihaliemikuutioille, mannaryyneille ja myslillekin.
Jää nähtäväksi antaako tuo mysteerinen kirjoitusten töhrijä purkkien olla jatkossa rauhassa, vai tuleeko kahvipurkin kyljessä lukemaan KAHI tai myslipurkissa YSI.

Oikeasti tämä ei ole enää mikään mysteeri.
Ekaluokkalainen jäi kiinni rysän päältä.

7 kommenttia:

 1. arvasin :P että kaiken takana on henkilö,jolla jo kirjaimet ja sanat jotensaki on hallinnassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne myös kiinnostavat kovasti :) joka paikasta koitetaan tavata sanoja :)

   Poista
 2. Suloinen ekaluokkalainen, SIULI :D. Hieno on kyllä purkki ja varmasti kivan näkönen ku on monta purkkia. :) Mistäköhän löysit tuollaiset?

  -vakkari lukija

  p.s. tää sun blogi on niiiiin kiva, ilo on kyllä lukea ja kun aiheet on monesti niin kivan arkisia ja vielä ku osaat kirjottaa niistä arkisista asioistaki huipusti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tämän paikallisesta Halpa-Hallista :) oli monen kokoisia! Ihania :)
   Ja kiitos kommentistasi, tulin hyvälle mielelle :)

   Poista
 3. Ihana purkki! Kannattaa kokeilla liitutsulutussia! Se ainaki mikä mulla on ni ei lähe sormella töhrimällä (pitää käyttää kosteaa rättiä) ja siis on muutenki nii huippu ku sillä satakertaa helpompi kirjottaa kun liidulla ja niitä on monen eri paksuisiakin! :))

  VastaaPoista