sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Mamma ja tytöt

Oon täällä ennenkin jutellut, että tykkään katsella blogeja joissa postataan asukuvia.
Oikeasti saan niistä inspiraatiota omaan pukeutumiseeni (joka on varsin sekalaista settiä) ja välistä tulee vastaan joku paita tai takki tai housut, jotka on pakko saada! Vain sen takia kun ne siinä kuvassa, toisen päällä, on niin kivan näköiset. Ainahan se ei sitten ihan mee niinku elokuvissa, omassa kropassa joku kolttu saattaa näyttää ihan höpöltä.

Siitä ilosta, että itsekin tykkään katsella toisten asukuvia, ajattelin vetäistä tässä sunnuntain kunniaksi omanikin teidän iloksi.
Ihan höpöksihän tämä poseeraaminen meni taas tälläkin kertaa, yksi heiluu ja juoksee, toinen repeilee.. aika monta kuvaa lensi ö-mappiin.
Meillä on semmoinen omanlaisemme huumori, joka ei kyllä kestä tämmöisiä poseeraamisia.
Ehkä mun pitäisi pyytää kuvaajaksi joku muu kuin oma mies.

Mustissa mentiin.
En muuten edes hoksannut, ennen kuin lähtöä tehtiin (oltiin siis rippijuhlissa) että naisväki oli enempi hautajais-varustuksessa, mutta näillä mentiin. Onhan musta silti aina tyylikäs!
Löytyy kyllä neitosten vaatekaapista muutakin väriä, äidin ei niinkään.

Nuo tyttöjen nahkatakit on vain niin <3.
Luin erään keskustelun, jossa pohdittiin onko pienten tyttöjen nahkatakit vähän liian aikuismaiset, mutta mun mielestä nää on yksistään söpöt. Ja itse asiassa ollaankin ihan samis-takeissa koko naisväki, kun omanikin on samantyylinen.
Joku muuten kerran toivoi kuvia mun takista, joten tässäpä on! Tämä ei vain ole SE nahkatakki, vaan yks toinen.
Oon semmoinen säätäjä näitten vaatteiden kanssa, joskus vain tuntuu että ei, tämä ei passaa.
Myin edellisen takin pois, ja tilasin kokoa pienemmän, ja nyt on hyvä. Ikuinen säätäjä.

Jos nyt joku haluaa tietää ja inspiroitua niin,

Pikkuneidin vaatteet:
Takki Ellos
Tyllimekko Pomp De Lux
Sukkikset H&M
Kengät (huomatkaa nauhat hienosti auki) Vans

Ison neidin vaatteet:
Takki Ellos
Mekko Gugguu
Sukkikset H&M
Kengät Converse

Äidin vaatteet:
Takki Nelly.com (Even&Odd)
Tunika H&M
Legginssit Vimma

Semmoiset tyyli-lyylit tällä kertaa.
Ehkä taas vuoden päästä seuraavan kerran asukuvaa. Heh.


4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja kivoja vaatteita! Nuo tyttöjen nahkatakit on kyllä tosi hienot, eikä sunkaan takissa mitään vikaa ole (vaikken sitä itteni päälle osais kuvitella). Oon muuten huomannut, että itelle ei jaksa ikinä kaupoissa shoppailla, ja oonki viime vuosien aikana ostanut aika monet omat vaatteet verkkokaupoista tai kankaana. Kaupoilla suuntaan suoraan lastenvaateosastoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tulee kyllä myös tilattua netistä tosi paljon, vie vain muka niin paljon aikaa lähteä täältä "maalta" kaupunkiin :) varmasti tulisi useammin käytyä jos kaupat olisi vieressä!

   Poista
 2. Tyylilyylit :)
  Sun lookki näyttää ihan just minunlaiselta. Kuvioleggarit, löysä paita (ettei turvotus näy) ja nahkatakki täälläkin hyvin usein päällä. Luin varmaan saman nahkatakki-jutun, itse en ole suostunut tyttärelle sitä ostamaan pyynnöistä huolimatta, isoin syy tähän kuitenkin se ettei hänellä juurikaan olisi käyttöä sille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän päivän tyyli, löysät yläosat on kyllä ihan parhaita ;) sen verran löytyy aina jonkin näköistä löysää nahkaa että kivasti saa piiloon :D
   Tykkään niin paljon tuosta takista, sillä saa kivasti vähän särmää asuun :)

   Meillä molemmat tytöt taas tarvitsivat kesäksi uudet takit kun edellisvuotiset olivat liian pienet, nämä takit siis tulivat oikeinkin tarpeeseen!

   Poista