tiistai 23. huhtikuuta 2013

Haastetta pukkaa!

Mustavalkeaa-blogin Anu haastoi listaamaan oman elämäni Top Viitosia.
Näihin haasteisiin on kiva aina tarttua, mutta siinä vaiheessa tulee seinä vastaan, kun pitäisi eteenpäin haastella. Eli nyt(kin) tylsästi jätän laittamatta eteenpäin tätä.

5 asiaa joita tarvitsen päivittäin: (jos jätetään pois "itsestään selvyydet" koti, perhe, ystävät ja vessapaperi, niin lista näyttää tältä!)
- urheilu (saan vieroitusoireita heti, jos en saa vetää lenkkareita jalkaani)
- aamukahvi (vai aamukahvin kylkiäisinä salaa vedetyt pisketit?)
- pipot (iiiiiiik, kohta on kesä! millä ihmeellä mä tämän kuontaloni kesytän?)
- purkka (rakastan purkkaa, ja mun lapset kans! mistä johtuen pussi on aina EMPTY!)
- ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä, vimpaimet (sisältää kännykän, tietokoneen x2 ja tabletin. Laskin juuri, että meidän taloudessa pääsee nettiin kuudella eri vempeleellä, kelatkaa: KUUDELLA! *järkyttyy*)(Ja toki ettei teidän tarvi halvaannuttaa hiirikättä, oisin voinut koota nämä nätiksi kollaasiksi, mutta sorry nää on nyt näin)

5 kirjaa joita suosittelen: (Ah, rakastan kirjoja. Listassa vois löytyä kirjavinkkejä noin viidellesadalle kirjalle.)
- Barbara Wood, Sielun liekki
- Sofi Oksanen, Puhdistus
- Twilight-kirjasarja
- Himoshoppaajat
- ja tottakai Harry Potterit (kahlattu läpi noin satakuustoista kertaa)
Tämä lista vois olla loputon, olen kahlannut läpi koko pikku kirjastomme valikoiman, noin niinku suunnilleen.5 materialistista toivetta: (Anna mun kaikki kestää, nimittäin tämäkin lista vois olla loputon)
- uusi keittiön pöytä ja penkit (edellisessä ei kyllä ole mitään vikaa, ehkä se on vähän pieni jos sattuu 30 henkeä puskemaan kerralla kylään?)
- uudet juoksukengät (edellisissä ei kyllä ole mitään vikaa, mutta periaatteessa oon juossu niillä jo ihan liian monta vuotta)
- ööö..
- emmä keksi oikeesti mitään..hei, lasketaanko oma hevonen materialistiseksi toiveeksi? Sen mä haluan.

5 paikkaa jonne haluaisin matkustaa: (lähimpään kaupunkiin kirpparille, kiitos!)
- Kanada, ja sinne mä pääsen kesällä, hihhei siinä onkin ihan tarpeeksi!

5 adjektiivia jotka kuvaavat minua: (eih)
- ootappa mä kysyn mun mieheltä! Kuulemma:
- kaunis, iloinen, huumorintajuinen, söpö ja rasittava. Heh. RASITTAVA? kuka, minäkö?

5 lempiruokaani:
- lasagne
- tortillat
- makaronilaatikko
- kanasalaatti
- MÄTTÖ (sis.kaiken epäterveellisen)

5 elämänohjetta, jotka haluan jakaa teitin kanssa: (oon tosi huono tässä)
- jos ei nappaa lähteä lenkille, vedä ainakin 15min. Jos sitteki vielä tuntuu ettei nappaa, käänny takas. Ootpahan kulkenu ainaki puoli tuntia.
- kuuntelin erään kerran radiota, jossa haastateltiin miestä, joka teki tutkimusta siitä, millainen on maailma ja Suomi vuonna 2062. Matikkanerona ynnäsin vähän yhteen ja tulin siihen tulokseen, että hyvällä tuurilla kasvatan jo horsmaa hautausmaalla. Eli mitä tästä opimme, nauti tästä hetkestä!
- ja yks missä itsekin olen pyrkinyt tsemppaamaan on, että antaa jokaisen ihmisen olla sellainen kuin haluaa, ja yrittää myös arvostaa (ymmärtää) jokaisen ihmisen tekemisiä ja valintoja. Me ollaan kaikki niin erilaisia.

Tässä vaiheessa te jotka ootte nukahtaneet niin pyyhkikääpä kuolavanat suupielistä ja näppiksen päältä ja siirtykää jatkamaan unia vaikka sohvalle. Kiitos seurasta,

:) Salla

4 kommenttia:

 1. Ihan sikavaikia homma, ku alkaamiettii, että mitä tarvii.. mitä ilman ei pärjäis. Just puhelin, ja aamukahvi on niitä samoja, mistä en itekkää luopuis.

  Mutta sää kyllä kirjotat niin kivasti, että voisit velloo joskus, jos kirjottaisit kirjan.

  Ja kotiäiti elämä ei es kuulosta kovin pahalta jobilta, kun sun tekstejä lukee. Vaikka jaloissas pyöriiki lenkkareitte lisäks vikkeliä pikkusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Onhan tämä ihan kokemisen arvoinen homma :) täytyy sanoa että huumorilla selviää melko pitkälle, mutta seki täytyy sanoa, että välillä ottaa päähän ja raakasti :) mutta päivääkään en antais pois! Siitä kirjasta en menis sanomaan mitään..:P

   Poista
 2. Monet naurut oon saanu sun kirjotusten kautta. Kirjotapa joskus Kotivinkin lukijakolumniin, oon sata varma että julkaistas ja voittasit jonku mehevän palkinnon :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Tiiä vaikka joskus innostuiski kirjottaan johonki :)

  VastaaPoista