keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Mitä yhteistä on..?


Kun on pakkomielle, niin se sitten kans on. Ja pysyy.

Mä ihan hullaannun kauppojen shampoo- ja saippuahyllyillä. (Niin tapahtuu myös karkkihyllyllä.)
Kuljen hyllyä edes takaisin, nuuskien ja tuoksutellen, osaamatta päättää, mitä tälläkertaa otetaan mukaan. (Niin tapahtuu myös karkkihyllyllä, poislukien nuuskiminen ja tuoksuttelu.)
Ja pakkomielle tullee siitä, että en koskaan ota kahta kertaa peräkkäin samaa tuotetta. (Näin tapahtuu myös karkkien kohdalla.)

Se on ihana tunne, kun saippuatelineessä odottaa uudet, erilaiset putelit. Jos tunnustan, mulle meinaa aina käydä niin, että vanhaan pulloon jää vielä yks pesukerta, kun tää tahtoo jo korkata uudet.
Noloa, mutta totta!

Mutta tiedättekö.
Karkkien ja pesuaineiden käyttö eroaa mun kohalla siinä toisistaan, että edelliseen karkkipussiin ei todellakaan oo jääny muruakaan, kun uusi avataan. Että sillai.

8 kommenttia:

 1. Ollaankohan me jotain sukua kun tunnistan prikulleen itseni noista samoista "pakkomielteistä"!!?? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, tunnetaanko me? :D juu sukua ollaan..ja pitäiskö kysyä, ollaanko me peritty jotai geenejä joiltai? :)

   Poista
  2. Täh? Nih? Niii...mua ei palijo hesalasiten emäntien putelit kiinnosta!!! ehehehhee( lukee ja punastuu)osu ja uppos :D ootte reppanat pikkulikoista asti kiekkuneet jalan juuressa kun mammanne on harhaillut pitkin kauppojen käytäviä ja nuuskinut ja ja ja ollut niin hirrrrveen kiinnostunut, valinnut ja kokeillut eli geeniperimäähän se ja tapamalli mut eikait se ketään oo tietääkseeni vahingoittanut tai loukannut, tiedä häntä sitten..siistiä se on ja aion jatkaa :) pitääki lähtä Kärkkäiselle josko jotain uutta..

   Poista
  3. Se on kato onnea se, että pienistä asioista osaa repiä ilon irti :)

   Poista
 2. Siis just sama täällä! ( vaikkei sukua ollakkaan :)

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen tää on enempi meidän naisten "vika" :)

   Poista
 3. Nuuhkisin mutta avattu pullo on ostopäätös niin ei pysty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niitä ärsyttäviä, jotka noudattaa sitä ohjetta vain, jos nenän edessä on iso lappu, jossa moinen teksti lukee! tai vieressä kaupantäti täyttää hyllyä :)

   Poista