maanantai 29. huhtikuuta 2013

Siinä se nyt on!



Rikkaluukku kuraeteisessä.

Mun mies on sellainen toiminnan mies.
Mehän kaikki tiedetään, että ne hommat mitkä on mieluisia, hoituu yleensä alta aikayksikön. Kun taas ne, joiden ajattelukin ahdistaa, jäävät monasti roikkumaan. Vaikka vähän pitemmäksikin aikaa.
Näin siis keskiverto ihmisellä.
Mutta mun miehellä ei.

Esimerkiksi jos katselen ikkunasta pihan perälle ja huokaan, että voi että kun ois ulkosauna, niin ei kuulu kuin oven kolaus ja pankkitilin kilaus ja sauna on valmis.
Tai jos terassilla istuessa tuumaan, että ois siisti kun tähän mahtuis vielä sitä tai tuota, niin yks sirkkelin vonkaus ja terassi on laajennettu.
Siis oikeasti.
Mutta ehkä mun mies kuitenki on ihan tavallinen keskiverto ihminen (tai mies), koska jos mä huokaan isosti, että mä niin haluaisin uudet kengät, niin se ei todellakaan säntää yhtään minnekään. Korkeintaan ehkä vähän tuhahtaa.

Mutta anyway, mä kerkesin ehkä aloittaa lauseen, jos oisin raksavaiheessa älynnyt, niin oisin laitattanut kuraeteiseen rikkaluukun.., niin nyt se on jo siellä. Ja on mitä parhain saamani asia piiitkään aikaan.

Nyt kuulolle kaikki TE, jotka suunnittelette ja mietitte uutta kotia. Jos teette kuraeteisen, laittakaa ihmeessä sinne rikkaluukku. Tai vaihtoehtoisesti kahlatkaa keväisin polvia myöten hiekassa ja ravassa.
Kannattaa siis ainakin harkita.

t. pari vuotta hiekassa kahlannut



4 kommenttia:

 1. Hieno toiminnan mies sulla! Mulla päinvastainen tapaus, suunnittelee ja aloittaa,mutta mutta, harvoin mikään valmistuu loppuun asti. Pari vuotta sitten katsellaan keskeneräistä "juttua" kunnes se sitten puretaan pois. ;)
  Mutta mieskultani kuuntelee taas niitä "mulle uudet kengät" juttuja. Silloin ei auta keksiä tekosyitä kun hän hoksaa että nyt ostetaan sulle ne uudet kengät,tai mitkä nyt sattuu olemaan toivelistani kärjessä ,silloin mies vie ja minä vikisen :D
  Tuo rikkaluukku on varmasti hieno keksintö,varsinkin siellä kuraeteisessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin me ollaan erilaisia :) toiselle on annettu toista ja toiselle jotain ihan muuta!

   Poista
 2. Eipä tullu rakennuksensuunnitteluvaiheessa mielen viereenkään että ois meillekki laitettu rikkaimuri kuraeteiseen, mutta onneks on kuitenki "kurasyöppö"! (tai mikä nyt viralliselta nimeltä onkaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä tullu meillekkään :) mutta meillä kun ei oo edes sitä kurasyöppöä niin olihan se kuraeteinen vähän kurainen eteinen..aina joskus ;)

   Poista