sunnuntai 24. elokuuta 2014

Välikausipaniikki!


Olen maailman surkein ennakoiva shoppailija.

Elän hetkessä (ainakin tässä asiassa) ja ostelen vaatteita tasan sen kokoista ja siihen aikakauteen sopivaa mitä kulloinkin tarvitsee.
Mua sapettaa vieläkin yksi neljä vuotta sitten ale-rekistä käteen sattunut toppahaalari, jolla oli hintaa hurjat 20e. Mutta kun sillä hetkellä ei ollut ketään kyseistä kokoa tarvitsevaa niin en ostanut. Aika tyhmää, koska käyttäjiä sille haalarille ois kyllä tulevaisuudessa ollut!

Haluaisin olla sellainen sitten kun meidän Aku-Petteri kahden vuoden päästä käyttää tätä kokoa-shoppaaja, mutta toistaiseksi olen mamma, joka saa paniikkikohtauksen kun mittari näyttää +10, eikä akupettereistä puolillakaan oo sopivia asuja ulkoiluun.
Tässäkin kohtaa kuitenkin hehkutan (ja suosittelen) facebookin kirppiksiä, jotka ovat pelastaneet minut paniikilta! Yksi haalari ja yhdet housut ovat jo löytäneet tiensä meille, ja kirppishintaan tietenkin. (Niitä voin vaikka esitellä myöhemmin)
Yksi akupetteri (vauva) on toistaiseksi vielä ilman ulkovaatteita (tai on mulla yks jemma! mitä ihmettä? mutta sitä joudun varmaan jemmaamaan vielä ens kevääseen, koska sovitustilanteessa ei tytöstä näkynyt kuin hörökorvat<3), eli netissä roikkuminen jatkukoon vielä yhden haalarin verran.
Nettishoppailua harrastan paljon, koska täällä maalla näitä rättikauppoja on varsin vähän. Ja toinen pointti on se, että käy ihan pahuksen kalliiksi ostaa kaikille joka välissä uusia, joten mikä tekee ihmisen onnellisemmaksi kuin kaksi yhden hinnalla!!

Tässä kirjotellessa muuten hoksasin, että musta tuntuu notta meirän kenkätilanne on aika pieni ja kulunut ja reikäinen. Hups. Entäs pipot ja hanskat ja...
Viiden mukelon vaatettaminen on muuten tautisen loputon projekti.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin pojan takki on Molo Kids ja housut Me&i. Tytön takki ja housut Polarn o. Pyret ja molempien pipot Name it ja kumpparit Nokia.

(Ensimmäinen aamu muuten tälle syksylle, että tarvi kumppareita ja pipoa. Huh, tästä se alkaa! Pukemisen riemut.)

8 kommenttia:

 1. Tunnistin itseni tuosta, mäkään nimittäin en osaa ostaa vaatteita isompina varastoon. Täällä edessä kenkätilanteen päivitys, sormikkaiden ostaminen..sitten on välikausi koossa ja voi alkaa suunnittelemaan talven vaatetusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitä aina kuvittelee, että NYT on kaikilla kaikki varustukset, mutta taas kun ollaan johonkin menossa niin jollain uupuukin joku (tai on hukassa) :) talvikamppeetkin kaipaa päivitystä meillä myös!

   Poista
 2. Onhan se kiva että on neljä vuoden aikaa mutta sitten just kun tarvii päivittää lasten ulkovaatteet ajantasalle niin käy mielessä että voi kun aina olisi kesä... Onneksi kasvu vauhti hidastuu iän myötä niin tämäkin touhu helpottuu ajallaan. :) ps. Laitoin tänään hm.ltä tilaukseen samanlaiset haarem housut mitä niin kehuskelit joskus. Ei enää ollut saatavilla leopardi kuoseja niin kokeiluun lähtivät siniset ja mustat. Maha kun meinaa olla jo sen verta iso että kaikki housut ahdistaa. :( jospa niissä olisi kiva olla?! Siis Kotona (en tiedä rohkenenko ihmisten ilmoille niillä mennä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on ihana, ei tarvi kun vähän jotain lätsää päähän ja menoks :)
   Kyllä sä kehtaat kun määkin kerta kehtaan ;)

   Poista
  2. Voi tauti ku on isänsä näköne tyttö tuosa kuvasa!
   - ilmeestä päätellen jotain on jo mielessä! :D
   p.s kirjotat kyllä nii kuvaavasti nuita tilanteita että iha tunnistaa hetkiä, niinkö ois ollu itelläki joskus samanlaista.... Ü

   Poista
  3. Isänsä tyttö se onkin :)

   Poista
 3. entäs ko niitä tarvitsijoita on 10 :D joista 3 teini-tyttöä,joille ei mikään oikein kelpaa.Mä oon kans semmonen hetkessä eläjä,ostan sillon ku tarvitaan..Jemmailua kokeilin,mutt ei se aina toiminu,jokkainen muksu ku on kuitenki eri kokone...

  VastaaPoista