torstai 11. syyskuuta 2014

Voi että mua ärsyttää!
Kun sehän nyt vain on faktaa, että joskus ärsyttää.
Toisinaan menee monta monituista päivää ettei ärsytä mikään ja toisinaan (kuten nyt) ärsyttää jo kolmatta päivää putkeen! Mä nyt vielä ärsyynnyn hetken ja huomenna herään katsomaan kun makuuhuoneen hyllyllä oleva taulu ilmoittaa today is good day ja uskon myös siihen.
Mutta nyt asiaan.

Viime päivinä mua on ärsyttänyt (yllätys yllätys) huonosti nukkuva vauva (samaan aikaan rakastan sitä kuitenkin niin älyttömästi eli ehkä enempi ärsyttää väsymys kuin vauva), ylipursuavat kierrätysastiat kylillä (instagramissa kuvaa), huutamalla keskustelevat lapset ja aikuiset (MITÄ MEILLÄ ON TÄNÄÄN RUOKANA? NAKKIKEITTOA!), viivästynyt tyynytilaus joista puolet oli mitä sattuu, alikulku joka on remontissa (kuinkahan monta turhaa kilometriä oon se vuoksi ajanut kun ei vain muista), wilma-viesti jonka sisältö ei ollut kiva (ehkä enempi surullinen kuin ärsyttävä), mies jonka kanssa väännetään ihan tyhmistä asioista jo kolmatta päivää (kyllä, puhun juurikin siitä omasta miehestäni!), lapset joiden kanssa väännetään samoista asioista jo aika monetta vuotta (jotkut asiat ne eivät vain mene perille) ja semmoinenkin asia mua on ärsyttänyt kun mun kesäkukat vain rehottaa ja puskee uutta kukkaa vaikka en tarkoituksella oo kastellu niitä moneen viikkoon (haluaisin jo lyhdyt ja kanervat kehiin!).
Niin oon ärsyyntynyt että.
(Oikeasti tiedän, että valitan turhasta, mutta siltikin vaikka asiani ovat niin hyvin, ärsyynnyn ja valitan. Kaikki niin tekee, tajutakseen taas sen, miten kannattaa olla onnellinen kuitenkin siitä kuinka onnellinen on, kaikista ärsytyksistä huolimatta. Hahaa, en kohta itsekään tajua mitä kirjoitan.)

Nyt tää teksti alkaa olla niin ärsyttävää, että kohta kaikkia alkaa ärsyttää ja ne luulee että tää blogi on hiljalleen muuttumassa yhtä ärsyttäväksi kuin sen ärsyttävä kirjoittajakin.

Mutta arvatkaapa! On mulla yks tosi materialistisen positiivinen asia (joka liittyy kuviin).
Siis voin ainakin yhden ärsytyksen viivata yli siitä ärsyttävien asioiden listasta.
Mulla ei oo enää sitä ärsyttävän kamalaa keittiön lamppua, vaan uusi, ihana, hieno. Ah.


25 kommenttia:

 1. saa ärsyttää,se kuuluu asiaan aina silloin tällöin :) ja sit ku yks asia ärsyttää,se ärsytys leviää ku kulovalkea! Niin tuttu tunne! tosta sun lampusta muuten,nyt mua rupes ärsyttään meijän keittiön lamppu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei ollut tarkoitus tartuttaa ärsytystä lamppuihin :D

   Poista
 2. Täälläkin rupes keittiön lamppu ärsyttämään :D Mutta ei auta ärsyttää ku meillä sitä ei voi vaihtaa joutumatta maalaus hommiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on liikkeellä :D sitä aina hetken aikaa jaksaa kattoa jotain ärsyttävää, mutta sitten sille asialle pitää jotain ruveta tekemään, ainaki mulla :)

   Poista
  2. Sama, en kyllä tiiä vaan mistä repisin aikaa katon maalaukseen kun samalla haluaisin kuitenki repiä tapetit ja maalata seinätki.. Ja vaan yhen ärsyttävän lampun takia.

   Poista
 3. Ihanan ärsyttävää :D Mä jaan sun kanssa tänään ärsytyksen liittyen puutarhaan, laitoin vaikka ja mitä kasvimaalle kasvamaan (en tod ole mikään hortonomi!!) ja sain silloin kaupanpäälle persiljan sieltä kaupasta. No arvaas mitkä siellä melkein ainoonansa kasvaa?! No PERSILJAT! Jokainen meillä käynyt vieras on saanut matkaansa persiljaa ja kun mä meen takasin kasvimaalle, niin se nyhdetty kohta on kasvanut jo umpeen uutta. ARGH! Mutta nyt pitäis olla rautavarastot kunnossa, kun persiljaa on joka paikassa, leivänpäällä, salaateissa.... huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa :D tää on niin just tätä, ärsyttävää ;D

   Poista
 4. Ja muakin äsyttää kun meidän keittiön pöydän päällä ei ole kunnollista lamppua ollenkaan! On vaan spottivalot ja ne ei oo mitkään koreet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko mun blogin lukijoilla keskimääräistä huonommin lamppuasiat? :D en kestä..

   Poista
 5. Välillä on noita päiviä kun kaikki ärsyttää. Ja sitten alkaa ärsyttään se kun ärsyttää. :)

  Mutta hieno uusi valaisin teidän keittiössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se :) tai sit ei loppujen lopuks ees muista mikä ärsyttää :D niinkin on käynyt allekirjoittaneella!
   Kiitos, lamppu on kyllä ihana!

   Poista
 6. Laitappa vähän alemmaks tota lamppua ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ei oo todellista! :D me mallattiin kyllä ees taas sitä ja just nyt se on hyvä! ;) koska jos sitä laittaa alemmas, se valaisee tosi huonosti!

   Poista
  2. Ok, ymmärrän 😀

   Poista
 7. I feel your pain! Mua on kans ärsyttäny jo monta päivää pienet ja turhanpäiväiset asiat. Sitten alkaa jo ärsyttää se, kun on koko ajan niin ärsyyntynyt, vaikka yrittää muka kääntää mielensä suunnan. Se on välillä hankalaa, vaikka tajuaakin, ettei mitään suurempaa syytä ärsytykselle olekaan ja pitäisi olla kiitollinen niistä asioista, mitä on, eikä nipottaa leivän palasista pöydän alla ja sukista lattialla. Keksiäpä se, miten ärsytyksen kierteestä pääsee pian pois! Siinä nimittäin menee kallista aikaa ihan hukkaan. Ulkoilu ja lenkkeily ovat melko tehokkaita keinoja omalla kohdallani ja uskoisin, että sulla myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oikeasti jää herkästi kyllä päälle! Sit pitää oikein ryhdistäytyä ja muuttaa asennetta ja ajatuksia positiivisemmaksi..
   Liikunta on kyllä ihan parasta ärsytykseen :)

   Poista
 8. Onnittelut uudesta lampusta, ei ollenkaan paha! :) Minä löysin pari vuotta sitten mieleisen lampun ruokapöydän ylle ja passaa niin meille :) Joskus vaan ärsyttää ja se se vasta ärsyttää jos ei tiedä mikä ärsyttää! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä kans tykkään tästä! Toivottavasti ei ala ihan pian ärsyttämään :)

   Poista
 9. Sattumalla löysin blogisi ja jäin lukemaan. Olipa osuva teksti. Melkein omat ärsytykset unohtu lukiessa. Että ei sitte kaikkien muittenkaan elo ole aina niin kultaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa mukaan :)
   Ei oo kultaista ei ;) mutta suurimmaksi osaksi pyyhkii oikein hyvin! Vaan pitää niitä ärsytyksiä olla!

   Poista
  2. Sitäpaitsi tuo materialistisesti positiivinen juttu on ihana!

   Poista
 10. Upea lamppu! Samantyylistä olenkin etsiskellyt, mutta valkoisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin tämän Kärkkäisen verkkokaupasta! Ja minusta näitä on myös valkoisena, hopeisella sisuksella :)

   Poista