maanantai 27. huhtikuuta 2015

Ärsytyskukkia


Tunnesyömisen ohella harrastan myös tunneostoksia.

Siis kun on päiviä jolloin tatti kasvaa otsaan heti kun saa silmät auki tai jos muuten vain kiukuttaa tai saatikka jos on hyvä fiilis, niin syödä pitää. Mielellään herkkuja tottakai.
Tai jos tylsistyttää tai ärsyttää tai on muuten vain masis tai se huippu fiilis, niin jotain pitää ostaa.
Tiedättehän?

Yhtenä sunnuntaina mieheni sisko perheensä kanssa tulivat vierailulle.
Leipomis-into on ollut kadoksissa jo jonkin aikaa joten voitte arvata että pakastimessa olisi tilaa vaikka puolikkaalle lehmälle.
Lähdinpä siis kylille huristelemaan ja ajelin kauppaan ja ajattelin tarjota ihan kaupan tädin tekemää. Sen varsinkin, hih. Juu ja sitten körryytin takaisin kotiin ja metri ennen kotipihaa muistin että just, pasteijat jäi.

Onneksi meiltä on kauppaan osapuilleen kaksi kilometriä joten sinänsä pikkujuttu palata takaisin, mutta se kuuluisa tatteroinen plopsahti kyllä välittömästi otsalohkoon ja kaasu pohjassa hyvinkin ärsyyntyneenä ajelin takaisin kauppaan.
No ärsyyntyminen oli sitä luokkaa että oikein uhalla piti jotakin muutakin kuin pasteijoita (joita ei edes ollut vaan jouduin tyytymään piirakoihin) sitten ostaa.
Herkkulakko kun mokoma sattui päällä olemaan, tempaisin kukkaämpäristä nipun neilikoita.
Ja kappas, kotiin kun pääsin ja kukat maljakkoon asettelin, ärsytys oli tiessään.

Ärsytys-ostoksilla on ihmeellinen voima.
Jos tilalle ei ujuttaudu morkkis.
Morkkis on kyllä meikäläisen kaveri aina karkkiostosten jälkeen. Varsinkin sen viikon neljännen tai viidennen karkkipussin kohdalla se suorastaan vaanii siellä hyllyn takana.

Taidan jatkossakin vai ostella kukkasia.

2 kommenttia:

 1. Hih, ihana sinä.♥ Mäkin ostin ennen yleensä ärsytykseen karkkia tai paremminkin suklaata, sit söin ne ja sittempä ärsytti se kun oli syönyt niin paljon. :D Onneksi nyt ei oo ollut sellaista hetkeen, mutta pitää muistaa sen iskiessä ostaa noita kukkia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat on kyllä hyvä vaihtoehto :) kohtuullisen halpojakin, helposti ison irtokarkkipussin hinnalla saa kimpun kukkia ;) eikä tosiaan ärsytä niin paljon kun se mässäyksen jälkeinen olotila!
   Paitsi pitää varmaan varata maljakkoja lisää jos oikein tiuhaan alkaa kukkia tulemaan :D

   Poista