torstai 30. huhtikuuta 2015

Menopelit
Ostin sitten rattaat.

Meillä on ollut aikaisemmin kahdet rattaat.
Toiset Brion yhdistelmävaunut, missä siis vauvalle tarkoitettu vaunuosa ja sitten erikseen ratasosa.
Toiset on Carenan tuplarattaat jotka hommattiin heti kun toinen poikamme syntyi.
Kummatkin kärryt ovat palvelleet oikein mainiosti, mutta useiden käyttövuosien jälkeen tuli vain sellainen fiilis että oispa kiva kun ois uudet.

Olen (tai me ollaan) tässä lastenratas-asiassakin vähän semmoisia muodin perässäkulkijoita. Mulle riittää että rattaat ovat ihan kivan näköiset ja hyvät lykätä. Aika vähän kuljetaan sen kummemmin missään että tarvisi mitään huippuominaisuuksia löytyä.
Tuplarattailla on käyty pääasiassa rapaisia hiekkateitä lenkillä ja brioissa on otettu päikkäreitä takapihan terassilla, joten esimerkiksi mihinkään bugaboophiletteds-kieseihin ei olla raaskittu satsata, eikä käytettyjäkään oo vastaan kulkeutunut.
Vaateasioissa on muuten vähän sama meininki. Muksut kulkevat paskaojissa ihan lähikaupan verkkareissa, mun luonto ei anna periksi laittaa niitä minirodineita tuonne pelloille pilattavaksi, niillä lähdetään sitten parempiin pippaloihin. Mutta näin siis meillä.

Näissä uusissa rattaissa yhdistyvät myös samat jutut. Kivan näköiset, erittäin hyvät työnnellä ja mikä parasta, just soppeli hinta! Saatiin vielä monta kymppiä alennustakin kun satuin osumaan sopiville sivuille tuolla netin ihmeellisessä maailmassa. Oikeesti nämä oli niin edulliset että klikkasin tuosta vain ostoskoriin ja muutaman päivän päästä lykäilin mitä parhaimpia kärryjä!
Toivon että nämä tosiaan ovat hyvät hinta-laatu suhteeltaan. Ainakin jos keskustelupalstoihin on uskominen (tässä asiassa ehkä onkin, jatkuvan päänsäryn oireita en suosittele googlettamaan) niin luin pelkkää hyvää. Myös meidän parisataa maksaneilla tuplarattailla on lykätty jo kuusi vuotta ja ne lähtivät kiertoonkin ihan hyväkuntoisina. Että joskus vain halpakin on hyvää.

Harmi kun uusien rattaiden käyttökerrat ovat toistaiseksi jääneet vasta yhteen lenkkiin.
Tämä ikävistä ikävin sattumus kun tapahtui juuri sinä iltana reilu kaksi viikkoa sitten pari tuntia iltalenkin jälkeen.
No kohta taas mennään ja lujaa. Ei kuulkaa mummot enää ohittele.

Ps. Täällä odottelisi mustat Brion yhdistelmävaunut uutta omistajaa. Jos on tarvetta niin kannattaa kysäistä lisätietoja.

4 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle haaste, jos haluat tehdä. Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne myös! :)
   Ja kiitos haasteesta, tykkään niistä joten käynpäs kurkkaamassa blogiisi!

   Poista
 2. Nyt alkoi kiinnostaa, mitkä rattaat nuo on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmen viikon kokemuksen syvällä rintaäänellä uskallan suositella :D
   Eli nää on Hauck Freerider Sisarusrattaat ;)

   Poista