torstai 23. huhtikuuta 2015

Vaatetuumauksia
Parin viikon takainen shoppailureissu oli kerrankin kannattava.
Tai siis joo, tykkään vaatteista, ja löydän kyllä aina jotain mieluista kun kaupoilla käyn. Ehkä vähä liiankin hyvin ja mieluisia.
Toki nytkin edellisestä kaupunki käynnistä aikaa oli vierähtänyt hyvinkin kolme-neljä kuukautta, että kyllähän sitä nyt voi...vähän...(just siinä kohtaa ei muisteta niitä nettiostoksia).

Oon siinä mielessä perus mutsi, että tykkään shoppailla tosi paljon lastenvaatteitakin.
Välillä sitten tulee sellainen olo että tekee mieli pistää oma vaatekaappikin täysin uusiksi.
Oikeasti se kannattaisi lähinnä siivota vähän useammin, löysin nimittäin muutaman vaatekappaleen jonka olemassaoloa en edes muistanut. Hyvähän siinä on mutista vaatteiden vähyyttä muka, vinkkinä seuraavaan kertaan itsellekin; sukella sinne kaapin perälle niin voit yllättyä positiivisesti.

Värimaailma on hyvin musta-harmaa voittoinen.
Kesää kohti kun ollaan menossa (paitsi että luulenpa kesän jäävän tänä vuonna välistä kokonaan, lumi oli aamulla maassa, tuli olo että terve!) niin värejäkin luultavasti ilmestyy vaatekaappiin.

Tiedättekö kun tässä maatessa tahtoo mieli selailemaan näitä maailman biljoonia nettikauppoja.
Onneksi on järki ilmestynyt käteen useamman kerran kun olen klikkaillut mekkoja ostoskoriin, tai siis siinä vaiheessa kun klikataan kassalle.
Mutta kun joka tuutti suoltaa kevät- ja kesäuutuuksia tämmöiselle reppanalle vaakamamboa harjoittavalle leikkauspotilaalle niin heikompikin sortuu.

Tule jo kesä! Tai edes se kevät.

Ps. Rakastan vetoketjuja. Vähänkö ne tuo perus pulloveriinkin kivaa ilmettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti