perjantai 15. toukokuuta 2015

Kengät ne olla pitää!

Kengistä on tässä blogissa poristu jo moneen otteeseen, mutta kuka nyt ei kengistä jaksaisi jauhaa?
Tällä kertaa sananen pikkuneidin kenkäfriikkeilystä.

Jos on äidilläkin mieltymys kenkiin niin ei ole omena kauas puusta pudonnut tyttären kohdalla.
Hän omistaa aika monta paria kenkiä ja aamu alkaa yleensä sillä, että neiti kantaa kengät ensimmäisenä äidin tai isän syliin ja vaatii että ne on laitettava jalkaan heti. Ei vaan HETI!
Niinpä päivä jatkaa kulkuaan suunnilleen siihen malliin että kenkiä vaihdellaan parin tunnin välein ja päiväunille kun pitäisi lähteä, huudon kera kengät riisutaan odottamaan kunnes herätään ja ne laitetaan taas jalkaan. Ihanan huvittavaa kyllä.

Ostin facebookin kirpparilta (yllärinpylläri) neidille nuo kukalliset kengät (oikein sopivaan hintaan, mainittakoon). Kun paketti avattiin, neidin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen. Silmät loistivat ja aika monta oiiiii huutoa kuultiin. Ihminen voi kuulkaa olla materiaalista pienestä onnellinen.
Nyt on kukkakenkiä raahattu päivästä toiseen mukana ja jos on hiljaista eikä typyä näy missään, kannattaa ensimmäiseksi tarkistaa eteinen missä tyyppi melko varmaan istuu kenkätelineen vieressä ja yrittää ähinän säestämänä laittaa tennareita jalkaan.

Mistä lie vaikutteita saanut.
Jos tässä nyt minusta puhutaan niin mulla kun on hiljainen hetki, en istu eteisessä kengät jalassa vaan todennäköisesti läppäri sylissä shoppailen niitä lisää.
Parhaillaan tässä pälähtikin päähän että tarvisin just nyt uudet juoksukengät koska aion ihan just lähtee juoksemaan (no en oikeesti edes pysty) ja edelliset niket irvistää kantapäästä. Ja sattumalta oli yks ale yhessä verkkokaupassa ja olihan siellä yhdet tossut jotka sinnikkäästi piirtyvät yhä uudestaan ja uudestaan mun verkkokalvolle.

Klik.

10 kommenttia:

 1. voi ei,miten söpöt popot neidillä <3 ja mä täällä tuskailen,ku ei enää tartte hankkia mitään noin ihanaa ja sievää...paitsi,ainahan voi toivoa saavansa pikku-prinsessoita kummi-lapseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyllä ehkä mitään niin söpöä kuin pikkutyttöjen vaatteet ja kengät <3

   Poista
 2. Mulla on ihan liian vähän kenkiä..ihan muutama hassu pari. Kengät on ihania, mutta kun omistaa kapean ja matalan jalan niin niiden sopivien löytäminen tuottaa välillä tuskaa. Sitten kun löytyy se oikea pari niin niillä mennään yleensä niin kauan että alkavat olla jo siinä kunnossa ettei niitä kehtaa enää käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on aina vähän hankaluuksia löytää kenkä kun koko on 34 tai 35. Nykyään on jo ihan hyvin valikoimaa nettikaupoissa mutta oikein kenkäkaupoista en löydä koskaan itselle kenkiä!
   Siispä ostankin aina jos kohdalle sattuu :D no en sentään joka kerta..

   Poista
  2. Miten pitkä sää oot? Mietin vaan ku noin pieni jalka.:D siis tuntuu itestän nii "hassulta" et aikusella voi olla noin pieni ku itellä 38/39 mallista riippuen,ollut jo ala-asteelta lähtien.:D mut oishan ne sirommat jalat kivat!

   Poista
  3. Minähän olen kokonaiset 158 senttiä ;) ja oon aina ollut pienikokoinen! Siitä johtuen kai jalkakin noin pieni :) esim. crocsit ja converset on 34 kokoa, talvikenkä on sit 35 tai joistain jopa 36 kun voi pitää paksumpaa sukkaa mutta kesäkengät on oltava kyllä just!
   Ei muuta miinusta kuin tosiaan se että haastavaa on monesti löytää kenkiä :)

   Poista
 3. Taaskin hauskaa luettavaa! :)

  VastaaPoista