tiistai 2. kesäkuuta 2015

Enpä tästä nyt tiedä
Ajattelin tehdä postauksen näistä Mehukatin juotavista (tai mistä lie imutettavista) välipaloista, miten käteviä napata välipalaksi mukaan vaikkapa puistoilemaan, miten niissä ei ole kuin hedelmien oma sokeri eikä mitään ylimääräisiä koodeja (vaikkakin hedelmäsokerikin vie hengen), miten laitan niitä jokatapauksessa ostoskärryyn vaikka ne vievät ehkä vararikkoon..kun ovat kerta niin käteviä.

Mutta toisin kävi.
Eräänä päivänä korkattiin paketti välipala-aikaan. Isommat hörppivät purkit tyhjiksi nano-sekunnissa ja thats it. Tuo yllä oleva teksti olisi sopinut oikein hyvin postaukseksi.

Sitten tälläsin itseni penkin päähän istumaan, otin pikkuneidin syliini ja avasin korkin.
En ehtinyt sanoa edes katkaravunsotkusakset puoleen väliin kun tämä mitä ite!-typykkä tempaisi koko systeemin kouraansa ja puristi. Puristi koko kymmenen kilon voimalla ja monta kertaa.
Lopputulos (ankaran kaksintaistelun pääteeksi) oli, etten sanois aika sotkuinen.
Hedelmäsoossia oli pöydällä, penkillä, lattialla, vaatteilla, hiuksissa, käsissä...
Ja mitä teki äiti? No luutun ja pesuaineen sijaan säntää hakemaan kameraa! Fiksua, nimittäin siinä välissä neitokainen ehti liipata sosetta vähän lisää vielä tukkaan ja lattiaan. No siivota piti jokatapauksessa.

Niin sitten tuli jälleen tutuksi tahranpoistoaine (joka on muuten viime aikoina ollut tehokkaassa käytössä) ihan siltä varalta että mansikka-mustikka-hässäkkä päättääkin jämähtää noihin vaaleahkoihin housuihin.

Että tässä nyt sitten mietin, kannattaako mokomasta mössöstä edes hehkuttaa.
Taidan tyytyä vain sanomaan että jos omistat itsepäisen puolitoista vuotiaan niin vuoraa itsesti ja lapsesi vaikkapa sadeviittaan ennen kuin avaat purkin.
Että sillä lailla kätevää.

12 kommenttia:

 1. :D:D kuulostaa varsin mielenkiiintosalta! En ehkä kestä, sä se vaan kirjotat niin huvittavan hauskasti että kiitos vaan taas kivasta postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä :D ei paljoa naurattanut kun soseet oli joka paikassa :) paitsi jälkeenpäin tietenki!
   Tuli kyllä niin yllättäen koko tilanne että sivusta jos joku ois kattonu niin varmaan ois näyttäny aika koomiselta :D

   Poista
 2. Kuulostaa vallan kätevältä soosilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluaa kätevästi koko sakin vaatteet pesuun niin ehdottomasti suosittelen kokeilemaan :D

   Poista
 3. Meidän lapset ei pidä näistä (eivätkä edes ole nirsoja ruoan suhteen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä ryystävät ihan onnessaan! Päärynän makuinen ei kelvannut esikoiselle joka on tosi nirso ruuan suhteen..että tätä kyllä kannan kun kelpaa kerrankin ;) :)

   Poista
 4. Meillä lapset tykkää noista (paitsi vanhin). :) Aino tosin monesti puristaa niin kovaa että sisältöä on sitten vähän joka puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nää oikeesti ihan hyvä vaihtoehto välipalalle :) näihin vois keksiä jonku samanlaisen pidikkeen kuin pillimehuille se Mehu-Jehu :)

   Poista
 5. taidanpa jättää suosilla kauppaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kuitenki kokeilla :D mä oon ehkä vähän huono suosittelija ;)

   Poista
 6. :) vellipurkki on kans aikas kätevä hörpyttää vaikka autossa, shoppailemassa tai kirkon penkissä. ..:/ vuoden vanha poju puristi kerran vellipurkkia niin että kävi kans aika hassusti. . :D ei siinä kerkee oikeen mitään sanomaan. ..hehheh. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vellipurkista ei oo kokemusta mutta varmasti sama lopputulos kuin näissä, jos oikein alkaa truuttailemaan :D

   Poista