tiistai 5. heinäkuuta 2016

Muutto lähenee
Pahoitteluni heti alkuun näistä kännykkäkuvista, jotain matskua piti olla paikan päältä ja nää nyt oli ainoat tässä mitä keksin vetäistä.
En oo kameran kanssa just nyt käynytkään uudessa kodissa, joten niitä tuoreimpia kuvia tulee jossain vaiheessa. Varmaan kun pääsen siivoilemaan, niin vois samalla sitten näpsiä kuvat ihan valmiista kämpästä.

Lähdetäänpä liikkeelle vaikka siitä, että meidän vanha koti on nyt myyty.
Mainitsin siitä muutama postaus taaksepäin ihan sivulauseessa, saattaapi olla että on joltain jäänyt vaikka lukemattakin.
Pitkään siinä meni. Niin pitkään, että ei ikimaailmassa voitu kuvitellakaan että näin nihkeästi käy talokauppa tällä hetkellä, ainakin täällä maalla.
Ehkä meillä oli vähän ruusuiset kuvitelmat talon myynnistä, edellinen koti kun myytiin suunnilleen päivässä, joten hölmönä oletettiin että tämäkin viedään ns. käsistä.
No ei kyllä viety.
Ihan käsittämätöntä että varmaan kymmenkunta eri perhettä/pariskuntaa kävi taloa katsomassa, ja vasta lähes yhdeksän kuukauden odottelun jälkeen tuli se The Ostaja.

Mutta kaikella on puolensa.
Että tämä meni niin nappiin joka tapauksessa, vaikka odoteltiin ja kärvisteltiin ns. kahden talon loukussa. Koska siinä vaiheessa kun uusi koti alkoi näyttää lähes valmiilta, vanha talo sai uudet omistajat. Ei muuttoa välillä pieneen asuntoon, vaan nyt päästään suoraan omaan kotiin. Ihan luksusta.
Tästä opimme taas sen, että kyllä se vain kannattaa pitää se positiivisuus yllä ja luottaa siihen että asiat järjestyy. Mutta uskotte varmasti jokainen, että kyllä se syö miestä, kun talonkatsoja toisensa perään ei itsestään sen kopposen koommin ilmoittele mitään. Epätietoisuus se vasta lisääkin tuskaa. Heh.

Ensi viikolla kuitenkin muutetaan.
Perjantaihin mennessä pitää olla talo tyhjänä.
Uusi koti on ihan viittä vaille valmis, tänään on muun muassa luvassa vessanpönttöjen asennusta.
Alkuviikosta pääsen siivoilemaan, ja ennen perjantaita olisi tarkoitus jo roudata tavaraa ettei menisi niin viime tippaan.

Tunteet ovat varsin ristiriitaiset.
Iso taakka vierähti harteilta, niin kiva muuttaa kun tietää että uudet asukkaat on tulossa tähän vanhaan. Mutta samalla iskee se kuuluisa haikeus, tänne jää mukavat naapurit, ihana ja muistorikas paikka, lasten kaverit.. kohta me istutaan siellä omien peltojen keskellä josta hyvällä tuurilla kiikarilla näkee jonkun ihmisen jos sattuu ajoitus kohdilleen.
Sopeutuvatko lapset? Miten sujuu koulukyyditys syksyllä (kauhukuvat auton alle jäävistä lapsista)? Entäs jos/kun edessä on koulun vaihto?

Viime yö meni vähän tällaisissa merkeissä:

:D

Mutta luottamus on jatkossakin siihen, että kyllä ne asiat järjestyy <3
Tällä hetkellä kun asiaa ajattelen, olen pelkästään helpottunut ja onnellinen.
Ihan kohta tämä remontti-matka on päätöksessä.
Ja siitä ollaan koko perhe niin fiiliksissä!

19 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ja voimia muuttoon...

  VastaaPoista
 2. Onnea, ja tsemppiä muuttoon! Näin tiedät viikonloppuna, ootte kyllä niin ihana perhe!:)

  VastaaPoista
 3. No mutta onnea uuteen kotiin! Asioilla on tapana järjestyä, tosi sopivaan aikaan saitte talon myytyä :) kun rempan keskelle muuttaminen on kökköä ja moneen kertaan peräkkäin muuttaminen vielä kökömpää...mutta se tunne, kun kaikki oon uudessa kodissa ja tavaroita pääsee järjestämään on ihan huippua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä yksi muutto riittää :)
   Ai että se onkin siistiä kun saa taas kaiken uudessa kodissa paikoilleen <3

   Poista
 4. Kaunis koti teille kyllä tuli tästä. Miellyttää enemmän sisustusmateriaaleilta silmään, kun vanha kotinne. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minuakin :)
   2010 rakennettu tämä edellinen, tyyli on kyllä ehtinyt muuttua aika huimasti.

   Poista
  2. Niin just. Kyllä teillä kaikki meni hienosti. Luottaa vaan ylempään, niin tosiaankin asiat järjestyy. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muuttorumbaan. Varmasti on työläs vaihe, mutta lopussa kiitos seisoo.

   Poista
 5. Kyllä kaikki varmasti järjestyy ja saatte siellä uusia ihania muistoja.♥
  Ajatella ihan juuri muutatte, iik. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin uskon :) kiitos tuosta tsempistä <3

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin! Ja rutkasti tsemppiä muuttoon! 😊

  VastaaPoista
 7. Wau, mahtavaa. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muuttoon!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) on se muutto semmoinen viimeinen ponnistus, melko tiskirätti olo saattaapi olla kun viimeinenkin laatikko on kannettu :O

   Poista
 8. Kylläpä saittekin sopivasti talon myytyä kun ei tartte kahesti muuttaa. Tsemppiä muuttoon, kyllä se arki sielä maallakin sujuu aivan varmasti. Ite oon maalta kotosin ja oon aina kulkenu kouluun koulukuljetuksella.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin oon koko lapsuuteni ollut maalla ja bussilla kulkenut yläkouluun, silti mua hirvittää :D kai sitä on vähän liian pöpi omien lasten suhteen kun tuntuu että ne jää heti ensimmäisen bussin alle :D

   Poista
 9. Kyllä kaikki varmasti järjestyy ❤️ hienoa, että saitte talon myytyä ja kohta on jo muutto uuteen :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin uskon :) <3
   Muuttolaatikot odottaa jo täytettä :) tässä vielä pyörin ja tuumaan että milloin aloittaisi ja mistä :D

   Poista