perjantai 16. elokuuta 2013

Mihin seinään vedetään rasti?Varmaan olen joskus ennenkin tästä aiheesta tehnyt tunnustuksen, mutta tehdäänpä se nyt uudestaan.
Olen todella huono antamaan lupaa lapsille tekemään heidän pyytämiään asioita. Niitä idiooteimpia tietenkin.
Inhoan sotkua ja epäjärjestystä, joka useimmiten seuraa näitä pyyntöjä.
Ja vaikka periaatteeni todellakin on, että lapset itse siivoavat jälkensä, mutta omat lapseni ovat kuitenkin vielä aika pieniä, niin aina siinä joutuu sivussa kuitenkin perään katsomaan. Laiskuutta siis ilmeisesti.

Päivänä muutamana kävi kuulkaas niin, että juniori karkasi naapurin pihalle makoisiin vesilammikoihin.
Ja syystä että, en ehtinyt perään kiinni juoksemaan, tämä kuvissakin näkyvä henkilö ehti istahtaa keskelle lammikkoa, annoin siis hänen siinä suorittaa pienimuotoista uimakoulua.
Seisoin hiljoksiin kauempana itsekseni hykerrellen ja ajattelin, että vaatteet jokatapauksessa ovat jo märät, niin annapa mennä!
Ja kuvitelkaa, hain vielä kameran ja ikuistin tämän hetken. Siis minä.

Tavallinen-minä olisi juossut hysteerisesti kiljuen kaappaamaan lapsen syliin ja kiikuttamaan suu käyden sisälle vaatteiden vaihtoon. Pilaten ehkäpä näin lapsen mitä herkullisimman leikkihetken.

Sitä alkaa kai oppia. 

Miten sinä suhtaudut lasten niihin "älyttömimpiin" ideoihin?
Niinkuin tavallinen-minä vai niinkuin mikä-ihme-minuun-iski-minä?

Rentoa viikonloppua, meillä tehdään remppaa!
Toivottavasti lopputulos miellyttää silmää. Paras miellyttää, kun telan alla on puolet tämän talon seinistä. Hups.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti nähdään kuvia lopputuloksesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siinä kummempia muutoksia ku että vaalean päälle valkoista :) lähinnä jännään että miten onnistuu tapetin päälle maalaus. Toistaiseksi ei ylläreitä :P meillä alko olla jo aika karsean näköiset seinät niin tuli Sellanen olo et jotain täytys tehä..onhan tässä jo kolme vuotta kuljettukin.

   Poista
 2. näkisitpä meijän seinät,15v asuttu ja alku-peräisissä kuoseissaan vielä...huomattu ajan myötä ett sitä maalisutia sais olla joka päivä vetämässä;)jotenka ootellaan vielä aikaa parempaa...
  mä muuten kans salaa kuvaan noita muksuja välillä,ku ne tekee jotain vähemmän järkevää..tosin kuluneella viikolla kameran ollessa kadoksissa jäi 2v neiti kuvaamatta:aika metka näky,ku oli rasvannu naamansa huulirasvalla valkoseks...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tuun kans vielä hulluksi näiden valkoisten seiniemme kans :) kun tietää, että tämmöisen sakin kanssa ne on valkoiset vain hetken. Mutta jos nyt edes seuraavat kolme vuotta menis :)
   Aloitettiin keittiöstä ja olkkarista ja jatketaan pikkuhiljaa niin, että käydään kaikki pinnat läpi..

   Poista
 3. voieii..taas juttu mikä kolahti!:D iha niinku oisin minä kirjottanu (tai tekstin sisältö:P)..oonki miettiny et onko sitä liian tarkka(ko??) vai laiska(ko???) vai mitä ku ei anna lasten leikkiä niitä kaiken maailman hullutuksia (mm. en toellakkaa päästä lapsiani lähellekkää vesilätäköitä). lohuttava teksti siis!;) (muutenki täältä blogista haen aina päivän naurut!:D) t. serkkusi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten oo tässäkään asiassa ainut hysteerikko :) oisko tää sitte sukuvika? :D
   Niin ja kiitos kommentistasi!

   Poista