torstai 22. elokuuta 2013

Pieleen meni


Ilmoitin keskimmäiset muksuni kerhoon. Neiti ja sen isoveli.
Neiti uutena tulokkaana, veli vanhana konkarina.

Hankittiin reppu. (Ja kukas se sieltä kurkistaakaan? Argh. Mikä maku mun tytöllä.)
Hankittiin eväsrasia. (Ja kukas se sieltäkin kurkistaa? Toinen argh.)
Hankittiin juomapullo. (Sekin oli pinkki, mutta kissaton. Ei niin argh.)

Suunnilleen viikko intoiltiin ihan piukeana koko kerhotouhua.
Juuri ennen h-hetkeä vedettiin kuitenkin kässäriä niin että rytisi. Ja sitten itkettiin. Tai en minä.
Ehkä tähän saattoi olla syynä se, että juurikin samalla kellonlyömällä kun kerho alkoi, olin sen isoveljen kanssa lekurissa, enkä näin ollen päässyt taksin virkaa toimittamaan.
Tai tähän todennäköisemmin oli syynä kuitenkin se, että kaiken sen kamalan tahdon, uhman ja temperamentin takana piilee tyttö, joka ei vielä ole valmis eroamaan mutsistaan kolmeksi tunniksi vieraiden ihmisten sekaan.

Ensi viikolla mennään uudella yrityksellä sen lääkärissä olleen veljen kera päin rimaa, joka ei ehkä ainakaan ole edelliskerrasta kauheasti madaltunut.
Mä jotenkin niin arvasin, lapseni tuntien.
Mutta täytyypä sanoa, ettei ole tyttö äitiinsä lähtenyt. Ei sitten alkuunkaan.
Äitinsä kantoi nimittäin tyttönsä ikäisenä jo ylpeänä nimitystä kyläluuta.

Nykyään se luuta nuohoaa suurimman osan ajasta ihan kotinurkkia vain.
Sai kai aikoinaan tarpeeksi vieraiden nurkista. Tiiä sitte.

6 kommenttia:

 1. :D lohtuna ettei kaikki onneks oo samanlaisia! Toivotaan että ens viikolla kerhoon lähtö sujuu hiukkasen paremmin :) taitaa olla aika tuittu-pää tyttö <3

  VastaaPoista
 2. Meillä myös kolmevuotias poika ootti kaks viikkoa kerhoon pääsyä,intoa puhkuen kantoi eväskassiaan kerhopäivän aamuna.. 11 minuuttia ja olimme matkalla kotiin. Seuraavana aamuan olikin 5-vuotiaan pojan vuoro, mutta häntäpä ei kiinostanut vaivautua paikalle ollenkaan! Tulin siihen tulokseen että meillä on niin hyvä koti ja ennen kaikkea hyvä äiti(!!) että lapset haluaa olla vain kotona.. (vitsi vitsi) :D:D -tiia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella että sitä tosissaan on jollekin koko maailma :) ainakin vielä toistaiseksi..toivottavasti ensi viikolla ois eri meininki, itse kun tykkään että kerhot on tosi hyväksi lapsille jotka pääasiassa kotona ovat äidin kanssa!

   Poista
 3. Taitaa tytär noinniinkun luonteensa puolesta tulla tyttäreen(minun) vai vain muistanko mä väärin? Tuota menokenkää tosiaan lepuutettiin tosi harvoin.. siinä tytär eroaa tyttärestäni ;) Ihana, ihana tytär, kumpainenkin <3. Ens viikolla paremmalla onnella tai sitten nuita aargeja lisää..aivanniinkuin houkutuksena!tossut, paita, mekko, pikkarit,pipa,autoon kaikkea vermestä, sormuksia, ponkkareita..kengät,takki, vihko, kyniä, sakset, näitähän ei tarvi edes etsiä ei ees täältä käpykylästä :D


  Mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee sitä lahjontaa harrastaa vielä tässä kohtaa lisää..kiristys ja uhkailu kun eivät ehkä sovi tähän :D mutta eipä tässä näköjään ihan samasta puusta ollakaan veistettyjä vaikka niin luulin..hiljaa hyvä tulee!

   Poista