keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Häpeäiskö?
Tuntuuko susta koskaan siltä, että jos joku Martta näkis sun keittiönkaapit, se pyörtyis?

Mä en käsitä, kuka pöljä nuo kaikki muoviset kipot ja astiat on tuonne meidän nurkkakaappiin hankkinut. Ja mikä pahinta, inventaariota tehdessäni, en kertakaikkiaan tiennyt mitä oisin poiskaan heittänyt! Siis kaiken järjen mukaan kaikki sellaiset, joihin ei ole viimeiseen puoleen vuoteen koskettukaan.
En vain osannut ajatella järkevästi, vaan nyyhkin joka kulhon kohdalla sen tunnearvoa.
Siispä kai siinä vaiheessa kun ovi ei mene enää kiinni, siirryn täyttämään seuraavaa vapaata kaappia.

Ja tuo kuiva-ainekaappi.
Ihan hirveästi suosittelen kaikille aina korkeaa kaappia keittiöön.
Mahottoman kätevä, vetää niin paljon tavaraa!
Sen se tottavie tekee.
En taida kehdata edes tunnustaa, että tuo mainittu kaappi on kaikki nämä vuodet (3) pitänyt sisällään mm. hernekeittopurkin vm.2010 ja vehnäleseitä, joiden paketti on sen verta hapertunut, että vuosiluku saattaa olla mitä vain 2000-luvun paremmalta puolelta.

Siivoa keittiön kaapit vain ja ainoastaan silloin, jos aiot viettää niissä joulusi-viesti on mullekin tullut usein ennen tätä suurta juhlaa ja sitä edeltävää hössötystä.
Mä oon tunnollisesti noudattanut sitä varmuuden vuoksi koko vuoden.

8 kommenttia:

 1. Ihanaa että on muitakin.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se lämmittääkin mieltä kun tietää ettei oo ainut :)

   Poista
 2. toi kuva pitäs näyttää mun miehelle :P meillä meinaan nurkka-kaapissa kans tommoset pyöritettävät hyllyt ja voi kaaheeta sitä muovi-kippojen määrää :) inventaariota saa pitää jatkuvasti,silti se on aina sekaisin...
  kuiva-aineet meillä löytyy isosta laatikosta :P tommosia korkeita kaappeja ei oo lainkaan keittiössä...
  ja niinhään määki teen,alotan kaappien siivouksen aina joulun jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastihan sitä pärjäis puolet vähemmällä kaappimäärällä keittiössäkin..meillä ainakin on niin paljon sellaista tavaraa mikä ei todellakaan oo joka päiväisessä käytössä (ei edes joka kuukausi) :)

   Poista
 3. jotenki helpottavaa tietää, että muillakaan ei aina oo paikat tiptop :D mä utelisin, että mitä materiaalia teidän keittiön kaapinovet on? pitäis päätös tehdä, mutta maalattu mdf, kalvopinnotettu mdf ja mikrolaminaatti on päässä yhtä muusia ja kun toinen suosittelee tätä eikä missään nimessä tätä ja toinen sitte päinvastoin niin tiedä siinä sitten mitä pitäis valita... ootko sä ollu teidän kaapinoviin ja niiden kestävyyteen tyytyväinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Topi-keittiö ja muistaakseni mattalaminaattia noi ovet..ihan tosi tyytyväinen oon ollu kyllä laatuun, ei mitään naarmuja/kolhuja oo kyllä tullu kovassakaan käytössä. Ainut miinus on ehkä noissa tummissa ovissa se ku sormenjäljet jää aika lahjakkaasti näkyviin :) mutta tuleepa päivittäin pyyhittyä ovia :)

   Poista
 4. Ai ku nauratti tuo muovikuppi-homma :) just tuommostahan se tahtoo olla itelläk. ja sitte ku hentoo jotaki heittää pois niin samaan säkkiin menee vahingossa sitä mitä ei tahtoskaan, itestäänkö lie sinne hyppivät, mutt aina jotain joutuu kadoksiin siinä samalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se, että miks niitä pitää haalia lisää kun oikein mainiosti pärjäis ihan muutamallakin :) voi meitä naisia ;)

   Poista