sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Messutuliaisia

 Kauheasti ei ole loma-asuntomessuilta kerrottavaa (koska matkassa oli kiukkuinen vauva ja liian huonolla aamupalalla varustettu äiti), mutta sen verran ehdin pyörähtää mieheni nakuttelemassa messumökissä että onnekseni bongasin iki ihanan Kaira Housen vaaterekin. (Niin siis, messukohteiden sisustuskamojahan myydään yleensä messujen loputtua alennettuun hintaan.)

Teettekö te koskaan spontaaneja ratkaisuja? Näitä heräteostoiksikin kutsuttuja juttuja.
Tämä ostos oli sen verran spontaani, että siinä vaiheessa kun olin jo rekin onnellisesti hykertelevä omistaja, rupesin vasta miettimään että mihinkäs tämä kokonaisuus sitten aseteltaisiinkaan.
No paikkansa se on löytänyt ja nyt se kerää pölyä somistaa meidän makkarin nurkkaa.

Mahdottoman kätevä kapistus. Luulenpa vain, että ajan saatossa se kerää harteillensa mm. puoliksi pidettyjä toppeja, vauvan housuja ja kiireessä riisuttuja koruja. En mä muuten tässä veikkailisi, mutta satunpahan tuntemaan itseni melkoisen hyvin.
Ja kun tyhjänä nököttävä häkkisänky ja ei-tämä-mihinkään-muuallekaan-mahdu- nojatuoli on vuorattu jo vaatteilla ja tavaroilla, eräs Rouva Hulda Huoleton iskee melkoisen varmasti silmänsä seuraavaan uhriin.

Kaaos hallintaan.fi

6 kommenttia:

 1. Tuo vaaterekki on kyllä kätevä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä :) ja tuon kun asettelee vielä täyteen kuteita niin ei kehtaa sanoa enää ettei oo mitään päällepantavaa :D;)

   Poista
 2. ihana ja kätevä! tarvisin just tollasen työhuoneeseeni!:) miten sieltä messuilta sit voi ostaa niitä?, en oo koskaan kuullutkaan moisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten oo varma että onko ne ihan yleisesti kaikkien saatavilla :) mutta siis jos bongaat jostain kohteesta jonkun jutun minkä mahdollisesti haluaisit ostaa, niin vinkkaa vain kohteen esittelijälle! Ne tsekkaavat onko tuote mahdollisesti myyty jo tai varattu, ja jos ei, niin saat sen ostaa! Näin siis mun kohdalla ainakin :) toki mulla oli sen verran suhteita tähän juttuun, että mieheni työporukkansa kanssa on kyseisen mökin tehneet! Mutta käsittääkseni sisustusta voi ostaa ken haluaa :)

   Poista
 3. meillä oli monta vuotta vaate-rekki,semmonen metallinen härpäke renkailla :) nyt se oottaa talon nurkalla romulaan vientiä :O

  VastaaPoista