perjantai 11. heinäkuuta 2014

Toimivia ratkaisuja
Onko sinunkin eteisessäsi ylitsepääsemätön läjä (tai ylitsepääsemättömiä läjiä kuten meillä!) kenkiä?
Mattoa ei näy ja kenkäteline loistaa tyhjyyttään?
Lapsia jotka potkivat kengät oven ulkopuolelle ja sisäpuolelle niin, että jos haluat päästä läpi, on haettava puskutraktori, ja kaikkien osaamiesi rumien sanojen voimalla jyrätä itsesi sisään tai ulos.
Meillä tämä ongelma meinasi kirjaimellisesti muodostua ylitsepääsemättömäksi.
Kunnes nuorimmainenkin alkoi oppia sellaisia mahtipontisia lauseita kuten VOI PERTTI! ja VIETÄVÄN RONTTOSET!! (ihan totta, tämän rumempia en osaa) päätin, että nyt asialle pitää tehdä jotain.
Joko laajennetaan kenkätelineeseen viides ja kuudes kerros tai keksitään jotain muuta.

Clas Ohlson pelasti mut jälleen (se on muuten kauhean kiva kauppa täynnä kauhean kivaa krääsää).
Löysin sieltä ison metallisen korin, johon ajattelin että kaikki ylimääräiset (jotka eivät siis sovi telineeseen) kengät voi sitten kätevästi nakella kun tullaan sisälle.
Niin minä ajattelin.

Nytkin eteistä koristaa kenkäteline (jossa ei ole yhtään ainoaa kenkää), täyteen ahdettu kori josta omaa lenkkariaan etsivän pitää kipata koko kampe nurin jos aikoo etsimänsä löytää ja ympäri eteistä levinneet ylimääräiset, joita muuten riittää täällä talossa.
Ei ihan mennyt niinkuin Strömsössä, ei oikeastaan sinne päinkään.
Mutta ajatuksena kauhean hyvä, toteutuksessa vain on vielä vähän petrattavaa.

3 kommenttia:

 1. kuulostaa liianki tutulta :) meillä niistä telineistä luovuttiin aika päiviä sitte..kuvittelepa 12x erinäinen määrä erilaisia kenkiä.kesällä tuplaten enemmän ku talvella...ja se käsittämätön määrä hiekkaa :P

  VastaaPoista
 2. Tuo kuulostaa tutulta! Minä voisin keksiä jotain yhtä kivaa. Innoissani hetken ihailen,miten kiva kori onkaan. Menee muutama hetki ja totean,että ehkä hyvä idea muttei meille :).

  Ostin Ikealta niitä seinään kiinnitettäviä muovisia kippiovisia kenkälokeroita. Isommat 'piilottaa' kenkänsä sinne,ettei kengät jää tallottavaksi. Hyvä,jos edes jonkun kengät on pois kulkureitiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten ihan toimiva, mutta itse saa ne kengät sinne kyllä nakella :/ kovasti toitotan joka välissä että laittakaa jokainen omat kenkänne johonkin pois tieltä, mutta aika kuuroille korville saa toitottaa! Jospa se tästä..kun ikää tulee lapsille lisää :) toivossa on hyvä elää!

   Poista