keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Tuunatut pöksytTarve farkkushortseille+reikäistäkin reikäisemmät vanhat farkut+sakset=diy farkkushortsit.

Joo tiedetään, eihän tämä mikään nobelin arvoinen keksintö ole, enkä varsinkaan ole maailman ensimmäinen ihminen joka keksi näin tehdä, mutta pahuksen kätevä juttu kuitenkin.
Mä sain ensimmäisen raskauden jälkeen kroppani käytännössä täyteen arpia. Sinisiä, punaisia, kirjavia, osa jo tätä nykyä haalenneitakin arpia, joita en tottavie rakasta yhtäkään, vaikka varmaan pitäisi.
Näistä muistomerkeistä johtuen mun hameet ja shortsit ovat tasan olleet aina hiukan polvien yläpuolella, ja siinäkin vähän ahdistuen välillä.

Reidet ovat varsinainen aarrekartta ja en tottavie halua esitellä niitä kaikelle kansalle mikroshortsien muodossa. Itseasiassa saan vilunväreitä kyseisen vaatekappaleen edessä. (Toisille ne kyllä todella sopii.)
Joten ei liene epäselvää, että farkutkin pätkäistiin näin ollen hieman alempaa, mikä sopii mulle oikein hyvin.
Mulla on kyllä joku ihmeen jalka kompleksi muutenkin (en ollut paikalla kun jalkojen pituutta jaettiin) ja olen näin ollen aika tehokkaasti verhoillut sääreni pitkiin housuihin ja legginsseihin myös kesäisin.
Tänä kesänä olen ylittänyt itseni ja hillunut lyhkäisissäkin mekoissa ja nyt näissä tuunaamissani shortseissa jopa ihan marketissakin asti. Ja nyt kun jalat eivät enää muistuta seitifileitä, kompleksi on muuttunut joten kuten sietämiseksi.

Vähän tässä lipsuttiin ohi aiheen, mutta asiani oli siis tämä:
Jos omistat reikäiset housut, ota sakset ja tee niistä shortsit.
Kivoja hellepäiviä!

7 kommenttia:

 1. arvaapa,kuin paljo meillä lapset tuota keinoa käyttää ? :) ihan liian paljo,meinaan ne parhaatki housut saattaa shortsien puutteessa muuttua shortseiksi...näkisitpä mun koipeni ;) en suostus pitämään mini-juttuja vaikka maksettas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jemmattuna poikien housuja pino tonne kaappiin odottamaan samaa käsittelyä :) mutta voi olla että ne oottaa siellä vielä hetken, akuuttia shortsitarvetta kun ei ole ;)

   Poista
 2. Hei mä lohdutan sua, (ja luultavasti sun jaloissa ei ole mitään vikaa) minä en kehtaa pitää edes nuin lyhyitä sortseja/hamosia ihmistenilmoilla, mulle on nimittäin suotu kauniita kiemuraisia suonikohjuja, ei siinä mitään että ne on rumia vaan vielä kipeitäkin! (mutta onneksi on kuitenki jalat joilla pystyy liikkumaan) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, suonikohjuilta oon toistaiseksi säästynyt :/ arvet ovat kyllä vain kosmeettinen haitta, ne eivät onneksi ole kipeitä! Niin, onneksi sentään kulkemaan pääsee :)

   Poista
 3. Kivat! Mullakin just nyt päällä farkkusortsit jotka oon muutama vuosi sitten pätkässyt. Lempifarkuistani joihin tuli polveen reikä :) Ja ihana tuo leopardipaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinku kuvasta näkyy, toimenpide ois varmaan pitänyt tehdä vielä hiukan ylempää :D toiseen jalkaan jäi edelleen reikä, odottelen tässä kunnes se ratkeaa, siinä vaiheessa joko lyhennän taas hiukan tai lyön roskiin, en oo vielä päättänyt ;)

   Poista
 4. Kivat. :) Mäkin joskus leikkelen vanhoja farkkuja.
  Nyt oon käyttänyt niitä ihan lyhyitä. :)
  Toiset saa laittaa silmät kii jos ei kestä katsoa kun niissä tepastelen. :D
  Mulla on ihan ylhäällä jaloissa joitakin arpia mutta ovat onneksi hyvin vaalenneet ajan kuluessa. :)
  Niin ja paita näyttää kivalta.

  VastaaPoista