perjantai 8. elokuuta 2014

Kirjavinkki!
Kirjojen maailma, se on ihmeellinen.

Puhelin piippasi ja siellä oli mieluinen viesti. Rouva naapurista halusi tarjota hykerryttävän lukukokemuksen ja kiikutti minulle Anna-Leena Härkösen kirjan Takana puhumisen taito.
Oi että miten humoristisen-kutkuttavan-sarkastisia juttuja oli noiden kansien välissä.
Juuri sopivan lyhkäisiä tekstejä, joita ehti soppelisti lukea kahvikupposen tai vauvan hurjan pitkien (15min.) päikkäreiden aikana.
Sitä ollaan parhaillaan sellaisessa elämäntilanteessa, että ei Aku Ankkaa syvällisempään tekstiin kyllä kannata paneutua, koska opus väistämättä jää viiden minuutin välein kesken. Aksassa vielä pysyy kärryillä.
Tässä onkin muuten jokin äärimmäisen ainutlaatuinen hetki menossa kun on oikein kintutkin nostettu seinälle. Meinaan ettei tässä viime aikoina oo juuri takamustakaan ehtinyt millekään tasolle laskea, saatikka sitten vaakatasoon vaipua muuta kuin öisin (ja silloinkin vähän huonolla menestyksellä).

No mutta, kipaiskaapa kirjastoon ja rynnikää H-kirjaimen kohdalle, lainatkaa pinkki ohuehko kirja, palatkaa kotiin ja tikahtukaa toki aamukahviinne niinkuin minäkin tein (melkein).
Saakaa karvaisemmalta puoliskoltanne kohotetut kulmakarvat-katse ja toteamus ei voi olla noin hauska. (Täällä talossa kirjojen maailmaan sukeltelee vain mamma!)

Tämä muuten on. Ihan todella hauska.

Ps. Nyt ollaan niin somessa, että pahaa tekee. Klikkaa siis itsesi Instagramiin ja seurailemaan sallanaarteita, voipi olla että sinne päivittyy kuvia tiheämpään kuin tänne blogiin. Tai sitten ei, en ole vielä päättänyt onko minulla siihen aikaa.

6 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä, aion pistää kirjan ylös odottamaan. Kuusi kirjaa jonossa. Olen nyt vauva-ajan jälkeen löytänyt kirjat uudestaan, seitsemän vuoden tauon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina ollut kova lukemaan, rakastan kirjoja! Mutta välillä on aikoja jolloin ei ehdi lukemaan niin paljon..tää kyllä kannattaa lukea, ihan loistavaa tekstiä ja nopea lukea :)

   Poista
 2. No en mä nyt ihan hetimmiten sinne kirjastoon pysty menemään,mutt pistänpä korvan taakse ja haen tuon kirjan :) Lukuinnostus on taas tarttunu,ku tuo nuorinkin mennä viilettää muiden matkassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin aina lukeminen lisääntyy kun vauva kasvaa vähän isommaksi ;)

   Poista
 3. Täälläki ootetaan sitä päivää että kerkiää lukia enemmän kuin kolme lausetta kerralla. Illalla vaikka kerkiäis niin nukahtaa jo ennen kuin on edes kerennyt lukemista aloittaa. Mutta, laitampa korvan taakse tän vinkin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaisuuden varalle :) jos joskus sattuu joku hetki että ehtii lukea!

   Poista