maanantai 4. elokuuta 2014

Maksimekko




 

 

 
Hei nyt ei saa nauraa. Tämä on nimittäin elämäni rohkein teko.
Tässä ollaan niin meikäläisen epämukavuusalueella. Asukuvissa. Posetuksissa. Kokovartalokuvissa.
 
Joo joo tiedetään, maksimekot on tarkoitettu sellaisille heinäseipäille (sorry!). Pitkille, hoikille, pitkäsäärisille lipputangoille (sorry!). Ei ollenkaan tämmöisille vaahtosammuttimen kokoisille kääpiöille jonka takapuoli osuu kynnykseen kun sitä ylitetään.
 
Mä oon aina ihaillu niitä kuvastojen malleja kuin ne on niin nättejä niissä mekoissaan. Ja tottakai isolla iiteellä (ts.itsetunnolla) tilasin itselleni myös mekon, maahan asti olevan. Paitsi ettei se edes ole. Mutta vähän sinnepäin.
Jostain syystä ne vaatteet eivät lähellekään aina näytä niin hyviltä niin kuin niiden mallien päällä. Mistähän se johtuu?
 
Mekko on muuten lasten mallistoa, että olisi luullut kääpiölle passaavan, mutta näköjään olen oikein älykääpiö kun mekko ei aiokaan osua maahan.
Toisaalta en todellakaan tässä elämän tilanteessa kaipaa mitään maassa laahaavaa kolmemetristä kankaan palaa perääni roikkumaan (siellä nimittäin roikkuu jo viisi ihmislasta, toki he oisivat voineet kätevästi ottaa kyytiä?), että oikein passeli mitta tämä.
 
Sitten itse kuviin.
 
Miten joku osaa poseerata kameran edessä luonnollisesti?
Itsehän olen joko sen näköisenä kuin
a) olisin saanut kasvohalvauksen tai hyvässä humalassa
b) esittelisin purukalustoani hammasteknikolle tai
c) äitini olisi juuri kuollut.
Okei, ehkä tämä vaatii harjoitusta (ei, älkää luulkokaan että näitä tulee jatkossa enää) ja olosuhteetkaan eivät ehkä suosineet, koska
a) naapurin isännän piti juuri NYT käppäillä lisäämään puita pihasaunansa kiukaaseen (noloa, piti kyykkiä puskan takana!)
b) lapset oli juuri saatu sänkyyn, mutta yksikään ei nukkunut, joten kuvauksien jälkeen porukkaa naarattiin kilometrien (nojoo, pieni lapinlisä) päästä takaisin sänkyihin ja
c) mieheni on ihan väärä henkilö kameran taakse (meidän huumori on yksinkertaisesti liian kreisiä).
 
No mitäs tuumaatte.
Lisää kitukasvuisia asukuvia vai ei?
Ei.
 
 
 


24 kommenttia:

  1. vautsi!Rohkea mamma :) Ja toi mekko,aivan ihana! Et sä mikään kitukasvunen oo,mä se vasta oonki...ommaa koko vartalo kuvaa en uskalla ees blogiini laittaa ;) näkisit pian ne pelastus-renkaat,joita on monta...
    toi sun huumori...taas jaksaa eteenpäin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti mä oon aika ihastunu tuohon mekkoon..se on tosi kiva päällä! ;) oikeastihan asukuvat on just sama asia kun lähdet johonkin ihmisten ilmoille, katsotaanhan sua sielläkin, mutta jotenkin sitä hyytyy ihan totaalisesti jos joku kuvaa ja sitä vetää ihan leikiksi koko homman :) hauskaa meillä oli! Eikä tähän edes valittu niitä hulluimpia kuvia :D

      Poista
  2. Sää oot ihana!! Voi että mä hohottelin sun tekstille täällä :D Ja hei, hienot kuvat ja mekot ja ilmeet ja hiukset ja kaikki! Mä oon aika pitkä mutta en mikään kaponen, mietis miltä mää näytän! Kokonainen pieni kylä jää ilman auringonvaloa kun mää ilmestyn paikalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, voi kiitos! oikeesti nää on ihan ookoo kuvia mutta pitää sitä aina vähän pistää leikiksi ;)

      Poista
  3. Just ihana mekko ja sinä! Sun huumori on parasta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kiitti! Kyllä mä ihan tykkään itsestäni mutta välistä on ihan tervettä nauraa niille oman kropan "puutteille"! :)

      Poista
  4. Hyvät kuvat ja nätti mekko, mutta maksimekko on kyllä sellanen joka ulottuu maahan asti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja mekko muuten tilattiin maksina mutta eipäs ollutkaan sitten päällä! Mutta onhan se melkein ;)

      Poista
  5. Oletpa kaunis, oikea Elovena-tyttö! Ja hauska postaus jälleen kerran :D

    VastaaPoista
  6. Ihana mekko! Ja ei hassummat kuvatkaan... Eiköhän se muutaman asu postauksen myötä ala tulla posetukset jo ihan luonnostaan. :) ja oikeasti kiva että rohkenit kasvosi näyttää... On se oikeasti mukavampi seurata sellaista blogia jolla on "kasvot". Ehkäpä minäkin... Siis näytän... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaa, en oo ollenkaan vakuuttunut että tämä tulee toistumaan :)) ainakaan asukuvien merkeissä, ehkä jätän suosiolla toisille ;) mutta on se kivempi katsella!

      Poista
  7. Hyvä sinä! itsekkin paljastin itseni (siis valokuvan!) blogissani viime viikolla, ja maksimekossa. Maksimekot tämän kesän lemppareitani, mutta tosiaan tälläisen just just 160cm on niitä vaikea löytää. Itselläni Onlyn, ja ne ovat juuri sopivan pituisia. Minun naamani ei onnistu koskaan kuvissa, aina jokin typerä irvistys tai silmät kii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten puolelta löytää monesti sopivamman mittaisia, ei tarvi sitä laahusta vetää perässä :D häämekot erikseen! Eikä toisaalta tarvi alkaa lyhentämäänkään itse..

      Poista
  8. Maximekko ois varmaan kätsy imetysvaate ;) ehkä sit ens kesänä hankin kun ne ei oo enää muotia, Sais nuo rumat koivetkin piiloon. =) Hyviä kuvia on, kaunis rouva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa se käy ihan imetysvaatteenakin ;) ratkaisin muuten tämän kesän mekko+imetysongelman sillä että ostin sellaiset "pyöräilyshortsit" mekon alle..ei tarvi pikkareita näytellä koko kansalle vauvan ruokaillessa, vaan näkyy vain pitsilahkeiset nimettömät :D

      Poista
  9. Oi miten kaunis nuori nainen blogin takana<3:) kiva kun "paljastit kasvosi" ! Täällä muuten yksi kameran linssin eessä ahdistuva😂 rakastan niin tuota sun huumoria ,aina saa hymyilemään/nauramaan ku luen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3 tämä todella lämmitti mieltä :)

      Poista
  10. Niin kaunis mamma siellä ja voi että kiva mekkokin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, oon ihan häkeltynyt näistä ihanista kommenteista :)

      Poista