maanantai 20. lokakuuta 2014

Ostinpa kengät

Niin siinä pääsi käymään, että ostin kengät.

Lähin hyvin skeptisenä ostoksille erääseen isoon tavarataloon, josta en ole ikipäivänä ostanut itselleni ainuttakaan vaatetta tai kenkää. Totta puhuen koeteltiin kyllä olan takaa meikäläisen ennakkoluuloista asennetta koko kaupan tarjontaa kohtaan! Olin suunnitellut syytäväni kenkärahat johonkin vallan muualle, joten oikeasti olin lentää pyrstölleni kun näin hyllyssä nämä kuvassakin komeilevat jalkineet.

Ai että, ei kuulkaa tarvinnut kauan miettiä kun sen lisäksi että miellyttivät päältä, olivat vielä mokomat niin passelit ja ihanat jalkaankin. Ainut joka joutui nieleskelemään tavallista pontevammin oli mieheni, joka tarkasteli kenkien hintalappua. No, kyllä se vähän yskitti muakin, mutta se yskä loppui heti kun astuttiin kaupasta ulos. Olin niin onnellinen.

Nyt kelpaa talven tulla. (Tai no jos totta puhutaan niin ei ihan vielä, kun eskarilaiselta puuttuu vielä toppahousut. Mutta sit niiden hankinnan jälkeen joo.)

5 kommenttia:

 1. upeat popot! mulle ei ne kengät niin vaan löydykään,kiitos leveiden ja isojen jalkojeni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas ongelmana pieni jalka..koko 35, joissain jopa 34! Siinäpä on melkein sit ostettava ku sopeva vastaan tulee :)

   Poista
 2. Näitä kenkiä mäki hypistelin viikko sitten Veskun kyläkaupassa =) Mutta ne jäi kuitenki kauppaan. Hyvin sopii pantteripilkkujen kanssa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, harmittaako? ;D pelkkä hypistelykin voi joskus riittää :)

   Poista
  2. Täytyy tänään nettishoppailla toiset vastaavat suoraan kotiin =)

   Poista